Amperum B.V.

Besparen op uw vaste lasten? De energie van de zon gebruiken? En ook nog eens goed kunnen verkopen en voordelig inkopen? Uw bedrijfsdak vol leggen met panelen? Anderen ook laten profiteren van uw dak vol zonnepanelen? Bijdragen aan groene energie?

We stellen ons graag aan u voor! Amperum B.V. een bedrijf dat is opgezet door 2 krachten te bundelen. De oprichters Thijs en Hans hebben 2 jaar geleden besloten om samen te werken. Thijs heeft al 25 jaar ervaring met het installeren van zonnepanelen en Hans zit al ca. 10 jaar in de Energiesector. De een weet veel over zonnepanelen de ander over in- en verkoop stroom. Dit geeft een mooie samenwerking waarbij we zonnepaneelprojecten kunnen opleveren en daarbij het beste energiecontract kunnen aanbieden, waardoor een investering meer oplevert dan bij de normale subsidies (SDE+). Zo leveren we zowel kleine projecten als grote projecten van meer dan 1000 panelen op. Iedereen kan dus bij ons terecht voor een offerte op maat. We streven er naar al onze klanten te bezoeken voordat de offerte getekend wordt zodat we zeker weten dat alles duidelijk en besproken is voor realisatie van het project. We installeren met eigen monteurs en geven 10 jaar garantie. Heeft u storing? Dan kan u ons altijd bellen.
  • Amperum B.V.

    10 beoordelingen
  • Adres
    Westhoven 6B
    6042NV Roermond
  • amperum.nl

Foto's

Beoordelingen (10)

Beoordeling schrijven
Gencer Tüter
Panningen
26-05-2023
Gewoon goed!

Zeer complete offerte ontvangen, aan alles was gedacht. Zelfs advies voor aanpassing meterkanst gekregen. Dat gaf al gelijk een goed gevoel. Na akkoord op tijd info ontvangen voor plaatsingsdatum. Ze hebben alles op afgesproken moment, prima in orde gemaakt en dat alles voor een prima prijs. Kortom, ik ben zeer tevreden!

Nav mijn ervaringen kan ik geen minpunten benoemen!

Ton Vonk
Swalmen
24-02-2023
Zeer tevreden. Goed gewerkt .

,de eigenaar is zelf daags erna gekomen gekomen om nog wat probleem punten op te lossen en nam er ruim de tijd voor. Compliment. Prima service . Zijn er zeer tevreden over.

Bas Zuijderland
Elsloo
27-12-2022
Zeer slechte communicatie.

Wij trekken na al bijna een half jaar van radiostiltes of tussendoor van het kastje naar de muur gestuurd te worden de stekker uit de afspraken waarvan we dachten dat helder gemaakt waren. Onduidelijkheid over offerte. Tussentijdse verhoging offerte vanwege schaarste omvormers. Vergeefs wachten op dakinspectie en geen inzicht in verloop traject. Geen Amperum meer voor ons. En zeker geen aanrader voor anderen. Zo lang aan het lijntje gehouden dat ons geduld op is.
Dit bedrijf doet iets intern en extern qua communicatie goed fout. En blijkt niet waar te kunnen maken wat het beloofd. Dus wees alsjeblieft alert en houd voldoende andere aanbieders in de gaten. Zo’n offertevergelijking als hier geboden wordt, kan zeer waardevol zijn.

L.Liebens
Heeze
19-12-2022
Niet tevreden

Panelen goed en netjes geplaatst
Er waren nadien vragen over de omvormer
Wellicht elkaar verkeerd begrepen.
Na meerdere pogingen kom ik echter niet meer in gesprek met dit bedrijf.
Geen mails beantwoorden en ook niet terug bellen .
Erg jammer na betaling geen service meer .

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media