Amperum B.V.

Besparen op uw vaste lasten? De energie van de zon gebruiken? En ook nog eens goed kunnen verkopen en voordelig inkopen? Uw bedrijfsdak vol leggen met panelen? Anderen ook laten profiteren van uw dak vol zonnepanelen? Bijdragen aan groene energie?

We stellen ons graag aan u voor! Amperum B.V. een bedrijf dat is opgezet door 2 krachten te bundelen. De oprichters Thijs en Hans hebben 2 jaar geleden besloten om samen te werken. Thijs heeft al 25 jaar ervaring met het installeren van zonnepanelen en Hans zit al ca. 10 jaar in de Energiesector. De een weet veel over zonnepanelen de ander over in- en verkoop stroom. Dit geeft een mooie samenwerking waarbij we zonnepaneelprojecten kunnen opleveren en daarbij het beste energiecontract kunnen aanbieden, waardoor een investering meer oplevert dan bij de normale subsidies (SDE+). Zo leveren we zowel kleine projecten als grote projecten van meer dan 1000 panelen op. Iedereen kan dus bij ons terecht voor een offerte op maat. We streven er naar al onze klanten te bezoeken voordat de offerte getekend wordt zodat we zeker weten dat alles duidelijk en besproken is voor realisatie van het project. We installeren met eigen monteurs en geven 10 jaar garantie. Heeft u storing? Dan kan u ons altijd bellen.

Foto's

Beoordelingen

A Walther

07-12-2020 17:15

Erg vriendelijke vertegenwoordiger. Hij nam echt de tijd om alles uit te leggen. De prijs was goed, maar er was zeker ook een gun factor voor de vertegenwoordiger.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media