Atlas Power B.V.

Onze missie is om de wereld een beetje duurzamer te maken, we willen onze schouders onder de wereld zetten en haar deels meedragen. Vanuit deze gedachte is Atlas Power B.V. ontstaan. Wij geloven in goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Atlas Power B.V. is gestart door twee, fanatieke ondernemers die gezamenlijk al meer dan 8 jaar ervaring hebben binnen de zonnepanelen sector.

Atlas Power B.V. maakt gebruik van AEG panelen (de nummer 1 volgens zonnepanelen.net) en stellen een eerlijke offerte op waarbij wij rekening houden met schaduw, de hellingshoek en overige randzaken die meespelen bij de opbrengst van uw aankomende systeem.

Garantie staat bij ons hoog in het vaandel, daarom komt de garantie op de panelen direct uit de AEG fabriek. Wij doen er alles aan om u een systeem te bezorgen waar u geen omkijken naar heeft. Mocht u toch graag willen weten hoe uw panelen presteren dan kan dat altijd op de app die u aan het einde van de klus ontvangt.
  • Atlas Power B.V.

    3 beoordelingen
  • Adres
    Hoge Eng-Oost 24
    3882TN Putten
  • www.atlaspower.nl

Foto's

Beoordelingen (3)

Beoordeling schrijven
Kees Snoek
Harderwijk
20-05-2021
In het offertetraject werd goed

In het offertetraject werd goed nagedacht over alle mogelijkheden en als zodanig werden deze ook besproken. Geen standaard verhaal, maar we hadden echt het idee dat we maatwerk kregen. De offerte was volledig, en bevatte alles dat besproken was. Daarbij gaf het bedrijf blijk van maatschappelijk verantwoord ondernemen, en was het het enige van de vier bedrijven die een offerte uitbrachten, dat melding maakte van een garantiefonds. De installatie is uiterst netjes en zorgzaam verlopen. Alles ten aanzien van de installatie werd overlegd, en er werd heel goed gehoor gegeven aan onze wens om zo min mogelijk kabels en apparatuur in het zicht te hebben. In één dag alle panelen geïnstalleerd, instructie gekregen én alle rommel werd opgeruimd. We hebben zegge en schrijve één heel klein stukje plastic van een kabel teruggevonden. Complimenten!

PMJ Post
Nieuwegein
13-07-2020
Dak is niet sterk genoeg

Dak is niet sterk genoeg

W Simon
Putten
19-06-2020
Vlot gewerkt en netjes afgeleverd

Vlot gewerkt en netjes afgeleverd

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media