Atlas Power B.V.

Ons team bestaat uit een mix van specialisten. Vol passie en met veel ervaring staan wij elke dag klaar om jouw woning te voorzien van zonnepanelen. Want, van jouw bijdrage aan een duurzaam Nederland wordt de wereld weer een stukje schoner. Met meer dan 8 jaar ervaring binnen de zonnepanelensector en meer dan 10 jaar ervaring in het ondernemerschap vormen wij een team van experts.

We zijn ervan overtuigd een goede samenwerking en relatie met onze klanten en andere initiatiefnemers de sleutel is tot échte duurzaamheid, We werken daarom ook graag samen aan verschillende initiatieven die onze wereld willen verbeteren.
  • Atlas Power B.V.

    3 beoordelingen
  • Adres
    Hoge Eng-Oost 24
    3882TN Putten
  • www.atlaspower.nl

Foto's

Beoordelingen (3)

Beoordeling schrijven
Kees Snoek
Harderwijk
20-05-2021
In het offertetraject werd goed

In het offertetraject werd goed nagedacht over alle mogelijkheden en als zodanig werden deze ook besproken. Geen standaard verhaal, maar we hadden echt het idee dat we maatwerk kregen. De offerte was volledig, en bevatte alles dat besproken was. Daarbij gaf het bedrijf blijk van maatschappelijk verantwoord ondernemen, en was het het enige van de vier bedrijven die een offerte uitbrachten, dat melding maakte van een garantiefonds. De installatie is uiterst netjes en zorgzaam verlopen. Alles ten aanzien van de installatie werd overlegd, en er werd heel goed gehoor gegeven aan onze wens om zo min mogelijk kabels en apparatuur in het zicht te hebben. In één dag alle panelen geïnstalleerd, instructie gekregen én alle rommel werd opgeruimd. We hebben zegge en schrijve één heel klein stukje plastic van een kabel teruggevonden. Complimenten!

PMJ Post
Nieuwegein
13-07-2020
Dak is niet sterk genoeg

Dak is niet sterk genoeg

W Simon
Putten
19-06-2020
Vlot gewerkt en netjes afgeleverd

Vlot gewerkt en netjes afgeleverd

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media