Bespaarmetjedak

Werkwijze,

Wilt u uw eigen energie opwekken met zonnepanelen en fors gaan besparen op de energierekening? Dan is dat voor Bespaarmetjedak.nl geen enkel probleem. Door jarenlange ervaring is er voldoende kennis in huis voor het aanleggen van een goed werkend professioneel systeem. We geven eerlijk advies en we zijn van mening dat iedereen systeem maatwerk is. De situatie van het dak is voor iedere huis weer anders. Iedere klant en de woning krijgt bij ons dan ook de volledige aandacht. Voordat onze monteur komt installeren weet je precies wat er gaat gebeuren. Hoeveel panelen er worden geplaatst en op welke wijze, waar de omvormer komt te hangen en hoe het kabeltraject komt te lopen. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste materialen waardoor de kans op een storing erg klein is. Mocht er toch een keer iets zijn zorgt onze klantenservice ervoor dat het wordt opgelost.

Als je een afspraak krijgt met een van onze adviseurs zorg er dan voor dat eventuele beide partners aanwezig zijn. Twee hebben tenslotte meer vragen dan een. En achteraf ontstaan er ook geen vragen omdat er een half verhaal wordt doorverteld aan diegene die er niet was. Tijdens het adviesgesprek en het schouwen van de woning komen alle belangrijke zaken aan bod en kunnen we iedere vraag beantwoorden. Er wordt er terplekke een berekening gemaakt hoeveel panelen er passen en hoeveel je kunt besparen. Er wordt gekeken naar de staat van het dak en eventuele schaduw objecten. Daarna wordt de meterkast gecontroleerd voor het plaatsen van een eventuele extra groep. Vervolgens wordt de beste plaats voor de omvormer bepaald samen met het kabeltraject. In veel gevallen kunnen we een bestaande groep gebruiken en heb je geen last van zichtbare kabels. Bespaarmetjedak gaat altijd voor de schoonheidsprijs en er is altijd een nette oplossing mogelijk!

Montage binnen 1 dag

Voor het monteren van het systeem is bij 90 % van alle systemen 1 dag voldoende. Alleen bij de grotere projecten vanaf 40 panelen duurt het soms langer. Het systeem wordt compleet werkend opgeleverd zodat je diezelfde dag kan beginnen met besparen! Als de monteurs klaar zijn ruimen ze netjes alle spullen op.
Nadat het systeem is opgeleverd ontvang je een korte vragenlijst waarin je kan aangeven hoe het traject is verlopen vanaf het begin tot het eind. Deze informatie wordt intern gebruikt voor het vinden van eventuele verbeterpunten. Om te blijven controleren of alles goed verloopt zodat alle klanten tevreden zijn en blijven.

Graag een offerte op maat? Dan helpen wij je graag verder!

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Bespaarmetjedak.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media