Bestisol Isolatie

WIE ZIJN WIJ
Bestisol is al ruim 35 jaar specialist op het gebied van isoleren. Zeer tot tevredenheid van zowel particuliere als zakelijke klanten.

Met isolatie kunt u besparen op uw energielasten en meer comfort in uw woning behalen.

Op alle isolatiewerkzaamheden die ons bedrijf bij u uitvoert kunnen kwaliteitscontroles worden uitgevoerd door onafhankelijke externe inspecteurs van Insula certificatie. Deze controles worden uitgevoerd in het kader van de VENIN Erkenningsregeling en/of KOMO-procescertificaat regelingen. Om dit mogelijk te maken zullen wij de werkzaamheden die wij bij u uitvoeren melden aan deze controle-instelling zijnde Insula Certificatie
Meer informatie: www.venin.nl/Erkenningsregeling.html

Wij zijn aangesloten bij de VENIN-geschillencommissie,die bij wege van bindend advies uitspraak kan doen mocht een geschil ontstaan tussen ons en een particuliere opdrachtgever.
Meer informatie: www.venin.nl/Geschillenregeling.html

Waarom kiezen voor Bestisol:
- Gratis en vrijblijvend bezoek en offerte
- Binnen 1 dag geïsoleerd
- 35 jaar vakkennis & ervaring
- In het bezit van alle certificaten
- Schriftelijke garantie op isolatie.
- Hulp bij eventuele subsidieaanvraag

Tijdens het vrijblijvend bezoek aan huis worden uw vragen beantwoord en bekeken of uw woning wel geschikt is om te isoleren. Ook worden er adviezen gegeven omtrent eventuele subsidies.

Bestisol levert 100% kwaliteit op het gebied van gebruikte gecertificeerde materialen en de uitgevoerde werkzaamheden. Bestisol is Insula gecertificeerd, Lid van VENIN en lid van Stichting Isolatiewaarborg.

Foto's

Beoordelingen

Janine Greven

07-01-2020 17:21

Adviseur was ok, moet alleen nog steeds van hem horen of het dak ook gedaan kan worden. Moest zelf bellen voor een afspraak en krijg vervolgens geen bevestiging over de opdracht die we ze gegeven hebben. Heb ik om gevraagd in mail, maar hoor niets van ze. Dus beetje jammer.

Peter Bruel

17-11-2019 17:26

Prima verkoper en organisatie. Hij was de enige die een witte overall aandeed en de kruipruimte uitgebreid geïnspecteerd heeft. Dat schept vertrouwen..!

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media