Bestisol Isolatie

WIE ZIJN WIJ
Bestisol is al ruim 35 jaar specialist op het gebied van isoleren. Zeer tot tevredenheid van zowel particuliere als zakelijke klanten.

Met isolatie kunt u besparen op uw energielasten en meer comfort in uw woning behalen.

Op alle isolatiewerkzaamheden die ons bedrijf bij u uitvoert kunnen kwaliteitscontroles worden uitgevoerd door onafhankelijke externe inspecteurs van Insula certificatie. Deze controles worden uitgevoerd in het kader van de VENIN Erkenningsregeling en/of KOMO-procescertificaat regelingen. Om dit mogelijk te maken zullen wij de werkzaamheden die wij bij u uitvoeren melden aan deze controle-instelling zijnde Insula Certificatie
Meer informatie: www.venin.nl/Erkenningsregeling.html

Wij zijn aangesloten bij de VENIN-geschillencommissie,die bij wege van bindend advies uitspraak kan doen mocht een geschil ontstaan tussen ons en een particuliere opdrachtgever.
Meer informatie: www.venin.nl/Geschillenregeling.html

Waarom kiezen voor Bestisol:
- Gratis en vrijblijvend bezoek en offerte
- Binnen 1 dag geïsoleerd
- 35 jaar vakkennis & ervaring
- In het bezit van alle certificaten
- Schriftelijke garantie op isolatie.
- Hulp bij eventuele subsidieaanvraag

Tijdens het vrijblijvend bezoek aan huis worden uw vragen beantwoord en bekeken of uw woning wel geschikt is om te isoleren. Ook worden er adviezen gegeven omtrent eventuele subsidies.

Bestisol levert 100% kwaliteit op het gebied van gebruikte gecertificeerde materialen en de uitgevoerde werkzaamheden. Bestisol is Insula gecertificeerd, Lid van VENIN en lid van Stichting Isolatiewaarborg.
  • Bestisol Isolatie

    5 beoordelingen
  • Adres
    Kievit 73
    7462ZL Rijssen
  • www.bestisol.com

Foto's

Beoordelingen (5)

Beoordeling schrijven
Hans Van Agteren
Enschede
26-05-2021
Alle afspraken meer dan nagekomen.

Alle afspraken meer dan nagekomen.

J M van Mourik
Vaassen
19-05-2021
Uiteindelijk met Rouwenhorst Apeldoorn. Onderdeel

Uiteindelijk met Rouwenhorst Apeldoorn. Onderdeel van Bestisol, zaken gedaan

Mvt Kampschoer
Nijmegen
13-07-2020
De afspraak werd meerdere keren

De afspraak werd meerdere keren verzet en uiteindelijk door iemand anders uitgevoerd. De erker had geen spouw, werd niet opgemerkt. Wel de zolderverdieping van binnenuit geisoleerd waardoor ik de kosten, euro 400, van een hoogwerker heb kunnen uitsparen.

Janine Greven
Hoogland
07-01-2020
Adviseur was ok, moet alleen

Adviseur was ok, moet alleen nog steeds van hem horen of het dak ook gedaan kan worden. Moest zelf bellen voor een afspraak en krijg vervolgens geen bevestiging over de opdracht die we ze gegeven hebben. Heb ik om gevraagd in mail, maar hoor niets van ze. Dus beetje jammer.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media