BHG Traprenovatie

Voor een optimale dienstverlening werken we bij BHG Traprenovatie in 5 duidelijke stappen. Hierdoor kunnen de kosten voor ons, en dus ook voor u, zo laag mogelijk worden gehouden en zal dit nooit ten koste gaan van de kwaliteit van onze producten en diensten. Uw trap zal in de meeste gevallen dan ook binnen één dag gerenoveerd worden, en dit tegen de scherpste prijzen en met de beste materialen!

1 Offerte aanvraag
Via onze website kunt u een offerte aanvragen voor de door u gewenste traprenovatie. Nadat wij de gegevens en foto('s) van uw trap hebben gecontroleerd ontvangt u van ons, doorgaans binnen 12 uur, geheel gratis en vrijblijvend een offerte op maat per mail terug. Bent u het met de offerte eens? Dan zal onze afdeling planning contact met u opnemen voor een afspraak.

2 Afspraak monteur inplannen
Onze afdeling planning zal per telefoon of mail contact met u opnemen voor het inplannen van een afspraak voor de montage van uw trap. Hierbij heeft u de keuze uit meerdere datums. Zit er geen geschikte datum tussen? Geen probleem, u kunt dan aangeven welke datums wel schikken. Nadat een datum is overeengekomen ontvangt u hiervan per mail een bevestiging.

3 Monteren van uw trap
Onze monteur zal op de overeengekomen datum in de ochtend beginnen met het renoveren van uw trap. Doordat wij de gegevens en foto's van uw trap hebben gecontroleerd is de monteur optimaal voorbereid met alle benodigde materialen en gereedschappen. Uw trap zal in de meeste gevallen dan ook binnen één dag gerenoveerd zijn.

4 Uitleg gebruik & onderhoud
Nadat de monteur klaar is met het renoveren van uw trap en het opruimen van de werkplek kunt u, indien van toepassing, de gewenste kleur olie uitkiezen waarbij u alle benodigde instructies voor het onderhoud en aanbrengen van de olie aangeleverd krijgt.

5 U betaalt pas ná oplevering
Bent u tevreden? Dan kunt u het overeengekomen bedrag per internetbankieren overmaken of contant voldoen bij onze monteur. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe trap! Bij BHG Traprenovatie krijgt u maar liefst 25 jaar garantie op massief eiken!

Foto's

Beoordelingen (6)

Beoordeling schrijven
G.v.Woudenberg
Deventer
22-07-2023
Erg klantonvriendelijk.

Na offerteaanvraag telefoontje gehad, waar we opdat moment niet op konden reageren. Later op dit telefoontje gereageerd en voice mail ingesproken en daarna niets meer van gehoord.

Reactie:

Goedemiddag heer Woudenberg,

Allereerst bedankt voor uw feedback.
Wat vervelend om te horen dat wij u niet goed hebben kunnen helpen.
Onze excuses hiervoor.
Wij komen graag even in contact met u om de situatie te bespreken en u wellicht verder te helpen.
Zou u ons kunnen bellen op 0547384936.

Met vriendelijke groeten,

Wout ~verkoop

BHG-traprenovatie

B.G. Bax
Enschede
03-12-2022
Zeer tevreden. Komen gemaakte afspraken na.

Zijn op afgesproken tijd aanwezig. Goed advies monteur t.a.v. te gebruiken olie. Ruimen alles keurig op.

Reinald
Enschede
08-11-2022
Zeer tevreden met het geleverde werk.

Bij binnenkomst in de showroom in Enter, voelde het direct goed. Netjes te woord gestaan en uitleg gekregen over traprenovatie. De afspraken werden netjes nagekomen en ook op de twee dagen van montage werd er door Willem zeer goed en vakkundig werk geleverd. Prettige man om thuis aan het werk te hebben

Jansen
Leiden
02-10-2022
Zeer tevreden

Prettige afhandeling. Mooi resultaat. Zeer tevreden! Wij blij!!

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media