Binnenklimaatexpert

AVi airconditioning en klimaatbeheersing
Albert van Ingen (AVi) heeft AVi ruim 15 jaar geleden opgericht vanuit de gedachte dat wat hij deed, voor zijn toenmalige bedrijf, beter kon. Het moest eerlijker, doorzichtelijker én de klant moest voorop staan. Nu, vele jaren en veel mooie klanten later is gebleken dat dit heeft gewerkt. Van de tweede kamer tot aan Heineken zijn bediend met de goede oplossingen voor een optimaal binnenklimaat. Maar ook nu is het weer tijd voor verandering.

Van AVi naar BinnenKlimaatExpert
Wij merkten dat bedrijven steeds meer online op zoek zijn naar een technische oplossing voor een optimaal binnenklimaat. Maar wij wilden níet inleveren op onze belangrijke kernwaarden; persoonlijkheid en betrouwbaarheid. Omdat wij alleen staan voor top kwaliteit is het voor ons niet meer dan logisch om niet alle systemen online aan te bieden, de relatief eenvoudige producten zoals multi split airconditioning systemen kunt u online vinden. Echter bij binnenklimaatsystemen als luchtgordijnen of VRF/-VRV systemen geven wij alleen advies op maat, een advies op maat is de enige manier waarop wij de kwaliteit kunnen garanderen.

De BinnenKlimaatExpert is opgericht vanuit de overtuiging dat het resultaat en de klant altijd voorop moeten staan. Wij deinzen niet terug om tot een oplossing te komen, een uitdaging zullen wij nooit uit de weg gaan.

Foto's

Beoordelingen (3)

Beoordeling schrijven
J.G.Kosters
Heerewaarden
02-12-2022
Neemt snel contact, en afspraak is afspraak.

Van A tot Z perfect geregeld.
Adviseur was duidelijk met goeie adviezen en een marktconforme prijs.
Afspraken zijn netjes nagekomen, intussen is de klus geklaard.
Vriendelijke monteurs met kennis van zaken die het op een rustige en nette manier afleveren.
Alles naar volle tevredenheid verlopen!

Ronnie Van bergen
Overloon
28-09-2022
Nooit een offerte ontvangen

Na een uiterst vriendelijk bezoek, heb ik nooit meer iets vernomen. Naar aanleiding van mijn eerste review heeft het bedrijf contact met mij opgenomen, bleek om een misverstand te gaan.

Willy V
Hendrik-Ido-Ambacht
25-08-2022
Zeer tevreden.

Bij aanvraag offerte vriendelijk te woord gestaan, per mail duidelijke info ontvangen en netjes gebeld om een afspraak te maken. Keurig de 2 airco's geplaatst (waar we nu heel veel plezier van hebben). Alle verpakkingsmateriaal mee terug genomen. Heel fijn bedrijf!!

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media