Blommestein Gevelonderhoud B.V.

Blommestein Gevelonderheid en spouwmuurisolatie beschikt over een praktijk onderlegd team aan vakmensen die duizenden woningen succesvol hebben gerenoveerd en onderhouden.
De gevel bepaalt in grote mate de uitstraling van u pand. Is uw pand dus toe aan een complete renovatie? Moeten er herstelwerkzaamheden plaatsvinden om (verdere) schade te voorkomen of dient de woning gewoon weer een nieuwe of zelfs compleet andere uitstraling te krijgen?

Wat blommenstein gevelonderhoud en spouwmuurisolatie onderscheid is dat wij ruime ervaring hebben van de complete gevel en alles wat daarmee gemoeid is. Waar reguliere
spouwmuurisolatiebedrijven enkel kijken of er geïsoleerd kan worden met spouwmuurisolatie wéten wij door onze 25 jaar ervaring wanneer het ook verantwoord is om te gaan isoleren.
Scheuren in het voegwerk, spouwmuurvervuiling of kapotte stenen.
Dit zijn enkel een paar facetten die hinderlijk kunnen zijn om spouwmuurisolatie goed zijn werk te kunnen laten doen zónder dat er bijvoorbeeld vochtproblemen optreden. Wij kunnen u niet alleen informeren over het probleem maar dragen u ook meteen een oplossing aan!
  • Blommestein Gevelonderhoud B.V.

    1 beoordeling
  • Adres
    Esdoornlaan 2
    1702SJ Heerhugowaard
  • www.blommestein.nl

Foto's

Beoordelingen (1)

Beoordeling schrijven
H.W. Timmer
HEEMSKERK
05-10-2022
Prima.

Keurig en op tijd geholpen en goed werk geleverd.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media