BonGo Solar

Bij BonGo Solar zijn we dagelijks met ruim 100 medewerkers actief om (potentiële) klanten van goed advies te voorzien. Als één van de grootste en meest toonaangevende partijen in Nederland hebben wij wekelijks contact met honderden geïnteresseerden in zonne-energie. Sinds onze oprichting in 2012 hebben wij duizenden zonnestroomsystemen geïnstalleerd in heel Nederland. BonGo Solar levert A-merk zonnepanelen en heeft zelf installateurs in dienst.

Wij gaan voor 100% klanttevredenheid
BonGo Solar staat voor kwaliteit en eist een 100% klanttevredenheid! Tevreden klanten zijn de beste graadmeter. Daarom enquêteren wij onze klanten regelmatig. Door kritisch te kijken naar opmerkingen en door het trainen van onze medewerkers zijn wij in staat om dagelijks onze kwaliteit te verbeteren. Het kwaliteitsmanagementsysteem van BonGo Solar is door TÜV Nederland NEN-EN-ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Eigen, gecertificeerde installateurs
De monteurs van BonGo Solar zijn vakkundig en sluiten zonnestroominstallaties aan volgens de NEN1010-normen, waardoor we de veiligheid van onze zonnepanelen kunnen garanderen. Op de reviewssite Klantenvertellen worden onze installateurs beoordeeld met een 8,6 gemiddeld en worden lovende reviews geschreven over hun prettige en secure manier van werken.

Installateurs van BonGo Solar als beste uit de test
De onafhankelijke website Zonnepaneelwijzer heeft onderzoek gedaan naar 10 grote landelijk opererende installateurs. Hiervoor zijn duizenden reviews van klanten bekeken. Met een gemiddeld cijfer van 8,8 komen de installateurs van BonGo Solar als beste uit de test!
  • BonGo Solar

    5 beoordelingen
  • Adres
    Tweelingenlaan 13
    7324AP Apeldoorn
  • www.bongosolar.nl

Foto's

Beoordelingen (5)

Beoordeling schrijven
Puyenbroek
Oostburg
14-07-2023
Telefonische melding: Geen tijd.

Toonden geen belangstelling

Luuk Van der Hoeven
Voorhout
20-12-2020
niets op aan te merken

niets op aan te merken

Ad van den Berge
Krabbendijke
23-06-2020
kreeg weinig reacties

kreeg weinig reacties

Jeroen
Den Haa
10-04-2020
Zeer snelle reactie. Goede uitleg

Zeer snelle reactie. Goede uitleg over de offerte, die ook met reelere data rekent dan 2 andere concurrenten. Prijs was prima. Contact erg goed. Service prima. Supersnelle levering en professionele installatie. Zeer tevreden

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media