Bouwbedrijf Bastion BV

Kunststof Kozijnen:
Ben je op zoek naar kunststof of aluminium kozijnen die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, levensduur, comfort en veiligheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Niet alleen ben je verzekerd van een hoogwaardig product dat aan jouw eisen voldoet, we hechten ook veel waarde aan een persoonlijke aanpak. We luisteren naar je wensen en bieden transparant advies over de mogelijkheden, zoals de vorm, kleur en design van de kozijnen.

Geen zorgen:
We stellen een gedetailleerde offerte op na het inventariseren van jouw wensen. Als je deze goedgekeurd hebt, nemen we contact op met de producent en worden de kozijnen in productie genomen. Zodra de leverdatum bekend is, stemmen we dit met jou af en zorgen we voor een soepele levering en montage van de kozijnen. Gedurende het hele proces houden we je goed op de hoogte van de voortgang.

Ontdek de voordelen van kunststof kozijnen en maak een weloverwogen
keuze voor jouw woning of bedrijfspand

Duurzaam, betaalbaar en weinig onderhoud:
Onderhoudsgemak en duurzaamheid zijn belangrijke overwegingen bij het kiezen van kozijnen. Daarom zou je bij ons ook voor kunststof kozijnen kunnen kiezen. Een van de grootste voordelen van kunststof kozijnen is de betaalbaarheid. Ze zijn over het algemeen goedkoper dan houten of aluminium kozijnen, waardoor ze een aantrekkelijke optie zijn voor wie op zoek is naar kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Ook voor kunststof kozijnen geldt dat ze weinig onderhoud nodig hebben. Ze zijn duurzaam en bestand tegen weersinvloeden, waardoor ze er jarenlang mooi uit blijven zien.

Isolerend, geluidswerend en veilig:
Kunststof kozijnen bieden ook uitstekende isolatie-eigenschappen. Warmte-isolatie en geluidswering worden voornamelijk bepaald door het glas, maar het kozijn speelt ook een rol. Het type profiel dat je kiest, beïnvloedt de isolatie en geluidswering van het kozijn. Bovendien zorgen kunststof kozijnen voor een veilige woonomgeving. Ze voldoen aan alle normen en eisen op het gebied van veiligheid, en dat vinden wij belangrijk.

Ontwerp opties en kleuren:
We hebben een ruime keuze aan ontwerpopties en kleuren voor kunststof kozijnen. Of je nu op zoek bent naar profielen zonder houtnerf in wit of crème, profielen met houtnerf of profielen met een automotive finish, wij hebben verschillende stijlen en kleuren om aan jouw wensen te voldoen. Er zijn genoeg mogelijkheden en opties die perfect bij jouw huis en smaak passen.

Eenvoudige montage:
Bij ons geldt een volledige service. We kunnen kozijnen leveren en monteren, maar je kunt ook alleen de kozijnen bij ons bestellen. Of het nu voor particulier of zakelijk gebruik is, we hebben oplossingen voor elke situatie. Het plaatsen van kunststof kozijnen is relatief eenvoudig en kan zonder veel gedoe worden gedaan. Je kunt bijvoorbeeld gewoon in jouw huis blijven terwijl we de kozijnen vervangen.

Foto's

Beoordelingen (4)

Beoordeling schrijven
Inge
Groenlo
31-03-2022
Prima planning, prettige communicatie en goed vakwerk!

Deskundig. Denken mee aan mogelijkheden en stellen zich bescheiden en professioneel op in hun werk. Tevens sociaal en prettig in de omgang met de klant/ons. Alles in overleg bespreekbaar.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Fam Snijders
Groenlo
21-12-2021
Super komt afspraken

We hebben een grote aanbouw laten realiseren door bouwbedrijf bastion.
Wij zijn super tevreden, communicatie verliep super, ze waren goed bereikbaar en de vooraf gemaakte offerte bleek te kloppen, kortom zeer tevreden!

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
M.P.G. Huibers
Groenlo
20-12-2021
Merkbaar zin in vakwerk!

Vragen worden altijd snel en accuraat beantwoord via telefoon, mail of bezoek, hoe druk het ook is. Offertes zijn duidelijk. Afspraken worden nagekomen. De aannemer is oprecht, werkt met enthousiaste mensen die zichtbaar zin in hun werk hebben, in gestaag tempo (niet allerlei rookpauzes, vervroegd weggaan of te laat komen, te lange lunches), hij let op het werk en het resultaat, en levert kwaliteit. Er is aandacht voor alle uitvoering. Een vakman! Ik woonde aan de andere kant van Nederland, maar achterlaten kon alles in goed vertrouwen. Ik had één teleurstelling (tegelwerk bijkeuken), waar vlak voor de verhuizing, toen zonder mogelijkheid tot communicatie, geen goede uitvoeringsafspraken over waren gemaakt. Maar dat is toch netjes opgelost. Bij werk dat anders dan wenselijk door derden is uitgevoerd, wordt open over gecommuniceerd, en werk hersteld. Er komt nog een verbouwing aan, maar ik hoef niet verder te zoeken.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Patrick
Groenlo
10-12-2021
Ontzorgen van het begin tot eind

Zeer goede communicatie en planning.
Duidelijke offerte en geen verrassing achteraf.
Alle afspraken zowel schriftelijk als mondeling zijn nagekomen.
Hoge kwaliteit van alle werkzaamheden.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media