Cadro B.V.

Als je een huis hebt, is vervangen van je oude kozijnen door kunststof kozijnen een slimme investering. Je huis knapt er flink van op en het kan je ook nog eens een flinke energiebesparing opleveren. Toch is het in de praktijk vaak best een lastige klus. De mogelijkheden en prijzen zijn niet altijd duidelijk en ook de kwaliteit laat nog wel eens te wensen over. Bovendien zijn ook de levertijden soms behoorlijk lang. Wij weten dat het anders kan. We willen van het aanschaffen van kunststof kozijnen een geweldige ervaring maken voor jou. Dat doen we door persoonlijk contact, een duidelijk en eerlijk advies, premium kwaliteit kozijnen en een gespecialiseerd montageteam. We zijn een jong bedrijf, met toch flink wat ervaring. We doen het anders en we willen de komende jaren nog veel meer huiseigenaren blij maken. Het is ons doel dat je straks tot in lengte van dagen kunt genieten van jouw Cadro kunststof kozijnen en met een grote smile terugdenkt aan onze dienstverlening. En voor die smile, daar doen we iedere dag keihard ons best voor.
  • Cadro B.V.

    9 beoordelingen
  • Adres
    Ketelmeerstraat 192
    8226JX Lelystad
  • cadrokozijnen.nl

Foto's

Cadro B.V. heeft nog geen foto's geüpload.

Beoordelingen (9)

Beoordeling schrijven
Giovanni
Rhenen
07-06-2024
Bevredigend

De communicatie was altijd punctueel en voldeed aan mijn behoeften. de kwaliteit van de producten is zichtbaar en uitstekend, de montagewerkzaamheden zijn naar verwachting uitgevoerd en ik ben er tevreden over. Hartelijk dank aan het Cadro-team voor de geleverde service

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Jacqueline
Nunspeet
06-06-2024
Alles netjes tijdens en na het plaatsen

Prima

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Stefanie
Lelystad
05-06-2024
Een goede service!

Ik ben zeker tevreden over het werk wat er is geleverd! De kunststof kozijnen zien er goed uit. De service was goed en snel!

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Piet
Almere
28-04-2024
Geweldig. veel eerder aan moeten beginnen

Het heeft even geduurd voordat wij overstag waren voor de aanschaf van kunststof kozijnen. Maar met dit bedrijf hadden wij toch in de roos geschoten. Goede voorlichting vooraf en er werd toch veel gedaan aan de vragen wat wij hadden over het merk en de werkzaamheden. Ook het plaatsen is prima en zeer rustig verlopen. Het voornaamste de prijs is voor ons alleszins meegevallen. Wij zijn buitengewoon tevreden dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media