Ceran Totaalbouw B.V.

Hoe groot of klein het project ook is wij staan altijd paraat. Het kan ons niet groot en uitdagend genoeg zijn. Specifieke afmetingen of vormen voor de kozijnen, deuren of schuifpuien? Geen probleem! Een unieke kleurstelling? Wij verzorgen het. Levering op locatie? Vanzelfsprekend bij Ceran Totaalbouw.

Als kozijnenspecialist hebben we ons uitgebreide assortiment kunststof kozijnen met zorg samengesteld. Ze worden toegepast bij renovatie- en nieuwbouwprojecten in geheel Nederland. Wij zijn dan ook trots op de projecten waar wij met onze kozijnen aan hebben mogen bijdragen.
  • Ceran Totaalbouw B.V.

    4 beoordelingen
  • Adres
    Newtonstraat 3D
    7651AP Tubbergen
  • cerantotaalbouw.nl

Foto's

Beoordelingen (4)

Beoordeling schrijven
Teo haverkort
Dieren
20-02-2024
zeer tevreden

Goede communicatie vanaf het eerste contact. Op de dag van uitvoering (dakkapel renovatie) werd er door 2 vriendelijke mannen, hard én secuur doorgewerkt. Een en ander is goed afgewerkt. De zolderruimte waarin gewerkt werd is netjes opgeruimd en schoongeveegd achtergelaten. Een paar zijpannen die tijdens de werkzaamheden gebroken zijn, werden provisorisch hersteld en binnen een paar dagen vervangen.

Marina Pontier
GRONINGEN
24-01-2024
Zeer tevreden. Keurig afgeleverd. Vriendelijk

Harstikke tevreden. De mannen hebben goed werk afgeleverd. Alles netjes achtergelaten

Berry Vlogtman
Emmeloord
13-03-2023
Gesprek gehad met adviseur. verder niets.

Adviseur is langs geweest. Ik had vragen over het glas in de schuifpui. In de offerte stond namelijk niet het glas wat ik had aangegeven. Men kon er geen antwoord op geven. Nogmaals gevraagd. Ik kreeg wel antwoord maar niet op mijn vraag. Ceran gaf aan dat de fabrikant het glas goed genoeg vond. Dat is mooi, maar volgens mij heeft de klant iets anders gevraagd en dan maakt het niet uit of de fabrikant iets anders wil. Als men het gevraagde niet kan/wil leveren, dan kan men het aangeven. Deze reactie lijkt nergens op…. Daarna nooit meer iets gehoord. Ook niet van die adviseur die mij binnen een paar weken zou terugbellen. Vreemde zaak en geeft weinig vertrouwen dat het allemaal goed komt. Na de adviseur had ik dat gevoel nog niet. Wellicht zijn ze heel goed in het werk, maar communicatie kan nog een stuk beter!

Enj begelinger
Utrecht
04-03-2023
Zeer tevreden

Verbouwing moet nog plaats vinden maar de communicatie is zeer goed en komen hun afspraken na. Ben de hele week van huis ivm mijn werk en zelf waren ze heel druk met andere zaken maar ze namen toch de moeite en de tijd om op hun vrije zaterdag de boel in te komen meten. Kan niet wachten tot ze gaan beginnen met het plaatsen van de kunststof kozijnen. Zin in

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media