Devu b.v.

Devu staat voor : De Elektricien Voor U
Dat wil zeggen dat we ons volledig inzetten voor uw klus en alles tip top in orde maken met goede en snelle communicatie. Denken met u mee en zelfs verder.

Zonne-energie is tegenwoordig erg gewild en de meeste huishoudens in Nederland overwegen om over te stappen op deze manier van duurzame energie, wij bij Devu helpen u graag met het plaatsen en installeren van de zonnepanelen op uw woning of bedrijf.

Goede service verlenen aan onze klanten is heel belangrijk voor Devu. Wij zorgen dat de klanten zich op hun gemak voelen met onze diensten en met onze producten. Wij proberen altijd de beste hulp en advies te geven aan onze klanten en hen zo goed mogelijk in te lichten!

Foto's

Beoordelingen (1)

Beoordeling schrijven
Erik Dorland
Maarssen
19-04-2023
Devu was op driekwart ineens spoorloos

We hebben devu ingehuurd voor het plaatsen van zonnepanelen en het aanleggen van alle elektra in onze woning. Devu is op driekwart van de opdracht gestopt en heeft op geen enkel contactverzoek, via whatsapp, sms, email of via het contactformulier op de website gereageerd. Daardoor hebben we uiteindelijk een vervanger ingeschakeld die daarna al het werk van Devu moest nalopen, alle leidingen moest doormeten, hetgeen veel extra geld gekost heeft.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media