Dijkman Zonne-Energie

Dijkman Zonne-energie is specialist in duurzame energie. Bij Dijkman Zonne-energie geloven we dat verduurzamen een zorgeloze ervaring moet zijn. Wij doen er alles aan om de ervaring van aanschaf tot opbrengst zo zorgeloos en prettig mogelijk te laten verlopen.

Dijkman Zonne-energie levert zonnepaneelinstallaties, laadpalen, thuisbatterijen én een eigen energie managementsysteem. In het energie managementsysteem worden apparaten en installaties aan elkaar gekoppeld. Klanten krijgen inzicht in alle energie stromen in één overzicht. Op basis van hun persoonlijke situatie en verbruik, kan het energie managementsysteem vervolgens de apparaten aansturen zodat zij hier optimaal van profiteert. Zorgeloos natuurlijk.

Met onze uitzonderlijke garanties bieden we klanten zekerheid en hebben ze nergens omkijken naar. Alles wordt zorgvuldig door onze eigen monteurs en elektriciens geplaatst en geïnstalleerd.

De persoonlijke benadering van onze medewerkers zie je niet alleen terug op onze 30 bussen maar ook komen onze zonne-energie specialisten aan huis om een advies op maat te maken.

Bij Dijkman Zonne-energie profiteer je zorgeloos van de zon.
  • Dijkman Zonne-Energie

    0 beoordelingen
  • Adres
    L.J. Costerstraat 23
    8141GN Heino
  • dijkman.nl

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Dijkman Zonne-Energie.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media