Easy Energy

Easy Energy B.V. is niet alleen easy, maar ook snel in het leveren van jouw zonnepanelen. Met een levertijd van 2 – 4 weken en een merkwaardig productassortiment, in een eigen loods in Swalmen, is Easy Energy de snelst groeiende zonnepanelen installatie bedrijf in regio Limburg. Dit bedrijf beschikt over eigen installatieteams die maar liefst 200+ installaties per maand volbrengen. Profiteer van een snelle service en begin z.s.m. met besparen!

Om een zo persoonlijk mogelijke installatie te kunnen garanderen, werken wij met maar liefst drie verschillende merken van verschillende A-Klasse fabrikanten. In ons assortiment vind je zonnepanelen van de meest uiteenlopende merken, zoals: AEG, Trina Solar en DENIM.

Voor meer informatie, bekijk onze website!

Foto's

Beoordelingen (1)

Beoordeling schrijven
Martin Billekens
Panningen
07-08-2023
Zeer tevreden, goede communicatie

Ik ben zeer tevreden over Tim die bij ons uitleg over de mogelijkheden en werkwijze van Easy Energy kwam uitleggen. Heldere uitleg en goede communicatie. Wij regelen betaling via het warmtefonds en daar wat communicatie met Kaan over gehad. Blijkkbaar heeft Easy Energy wat slechtere ervaringen meegemaakt door te late betalingen via het warmtefonds. Bij de aanvraag voor het warmtefonds ondersteuning gehad van Michelle, waarvoor dank. Eind augustus worden de panelen geplaatst.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media