Eco Energy Solutions

Wij kennen de techniek achter duurzame energieoplossingen. Wij volgen de laatste ontwikkelingen op de voet en adviseren u productonafhankelijk, uitgebreid en relevant. Bij Eco Energy Solutions vinden we geen opdracht te klein. We zijn er voor de particulier en zakelijke klant en schakelen voor beiden even snel. Betrokken en persoonlijk: voor ons is het de normaalste zaak.
U wilt uiteraard weten wat een investering u straks oplevert. Dus vertellen wij u dat in een vrijblijvend adviesgesprek, zodat u op basis van die informatie weloverwogen beslist. Daarna is het aan ons. Vanaf levering tot en met onderhoud. Met uw keuze voor duurzame energie zet u meteen de belangrijkste stap.

Foto's

Beoordelingen (7)

Beoordeling schrijven
Fam Plaatsman
Oude Niedorp
08-12-2022
Alles snel en correct. Erg tevreden

Komen snel panelen plastsen, komen afspraken na.

R. van Langen
Heerhugowaard
16-11-2022
laat met offerte

Nadat wij al een leverancier gesproken hadden en de offerte ontvangen hadden, nam Eco Energy Solutions contact met ons op. Contact was alleen telefonisch en de offerte van de eerste leverancier was kwalitatief beter.

Van de Grift
Wervershoof
25-10-2022
Moeizame communicatie, uitvoering langzaam.

Na een prettig voorgesprek over de uit te voeren opdracht begin mei akkoord offerte voor zonnepanelen, laadpaal en vervanging groepenkast werd na paar weken duidelijk dat er leveringsproblemen waren. Zonnepanelen in augustus en de omvormer in november. Alle begrip voor. Helaas zelf steeds contact moeten zoeken voor antwoorden en planning. Op dit moment nog steeds niet alle werkzaamheden uitgevoerd. Missen ook een stuk uitleg/oplevering. Hadden een goed gevoel in het begin bij dit bedrijf, maar helaas niet meer.

Inmiddels aantal malen contact gehad na de review geschreven te hebben. Erkenning voor de zaken die niet goed gelopen zijn en niet netjes afgehandeld. Alles is nu nagelopen en hersteld na een goed gesprek.

Reactie:

Beste Fam. van der Grift,

Helaas is de communicatie door omstandigheden niet helemaal goed verlopen. Echter hebben wij u gelukkig wel kunnen voorzien van een tijdelijke omvormer, zodat u in ieder geval opbrengsten kon genereren. Momenteel doen wij er alles aan om dit zo goed mogelijk voor u op te lossen. Hopelijk kunnen wij dit z.s.m. voor u realiseren.

Mvg Team Eco Energy Solutions

C Fijnheer
HEERHUGOWAARD
14-10-2022
Een bedrijf wat ik zeker kan aanbevelen.

Een bedrijf wat ik zeker kan aanbevelen. Goede communicatie, snelle levering en alles keurig geplaatst. Gewoon alles TOP.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media