Eigen Energie Oplossingen

Ook op zoek naar iemand die mee kijkt naar uw vraag om te verduurzamen, EEO kijkt graag met u mee en zal altijd voor de beste configuratie gaan die in uw situatie toepasbaar is. Dit doen we niet alleen om te verduurzamen, maar zeker meer voor uw besparing die met onze producten gegenereerd kan worden.
We gebruiken uitsluitend A-merk producten die stuk voor stuk aan alle Europese eisen voldoen.

EEO staat voor Eigen Energie Oplossingen en ja de naam zegt het al, wij zullen op zoek gaan naar uw oplossing voor het opwekken, verbruiken of opslaan van uw eigen energie, denk hierbij aan zonnepanelen, laadpalen maar ook accu’s voor het opslaan hoort tot deze oplossingen.

EEO is een jong en dynamisch bedrijf wat zich uitsluitend met het vak verduurzamen bezighoud en altijd het beste eind resultaat wil behalen. Niet alleen voor u maar ook voor ons omdat wij daar energie uit halen! We zullen dan ook altijd dat stapje extra zetten voor je!

Vanuit kantoor in Geldrop gaan we dagelijks op pad om onze kennis en kunde toe te passen door heel Noord Brabant en Limburg. Dus bent u op zoek naar de oplossing, dan bent u bij EEO aan het juiste adres!
  • Eigen Energie Oplossingen

    1 beoordeling
  • Adres
    Spaarpot 155
    5667KW Geldrop
  • www.eeo.nl

Foto's

Beoordelingen (1)

Beoordeling schrijven
Cora Geenen
Valkenswaard
10-04-2023
Zeer tevreden. Snelle plaatsing.

Op een correcte wijze geplaatst in een kort tijdsbestek en iemand van kantoor heeft geholpen hoe je via de app SolarEdge alles moest registreren. Top !!!!

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media