Energie neutraal Noord Nederland

ENN is inmiddels al geruime tijd actief en vooral bevlogen in het bedenken en toepassen van duurzame oplossingen voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Door de ontwikkelingen in de markt op de voet te volgen biedt ENN veel meer slimme oplossingen voor duurzame energie dan dat er doorgaans werd aangeboden.

Opweg naar een schonere wereld
Gedreven door het geven van advies en klanten daadwerkelijk een stap verder te helpen werd ENN opgericht. Met dit bedrijf adviseren we mensen die een extra stap richting duurzaamheid willen zetten zodat we samen een schonere wereld kunnen achterlaten.

ENN helpt u graag verder.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw huis? ENN komt vrijblijvend bij u langs om advies te geven over de mogelijkheden.

- Vrijblijvend advies op maat
- Persoonlijke begeleiding
- Ervaring vanuit de praktijk

Foto's

Beoordelingen (4)

Beoordeling schrijven
Bert Mik
Veendam
29-12-2020
Alles goed geregeld

Alles goed geregeld

Rene Struwe
Assen
13-11-2020
Dit bedrijf is de enige

Dit bedrijf is de enige van de drie die met een offerte kwam. Het bedrijf uit Tynaarlo heeft helemaal niet gereageerd. Het andere bedrijf ik meen uit Musselkanaal belde of het zin had om langs te komen. De man van dit bedrijf is toch geweest op mijn verzoek en zou 2 dagen na dit bezoek een offerte uitbrengen. De offerte wacht ik nu na bijna 2 maanden nog op. Inmiddels is er een ander bedrijf gekomen Unij die met een zeer goede offerte is gekomen.

Rolf Meenderman
Gieterveen
09-11-2020
Tot nu toen zijn wij

Tot nu toen zijn wij zeer positief.

Bert Hoving
Bovensmilde
12-10-2020
Geen keus gemaakt, teveel, te

Geen keus gemaakt, teveel, te onoverzichtelijk of te duur

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media