Energie neutraal Noord Nederland

ENN is inmiddels al geruime tijd actief en vooral bevlogen in het bedenken en toepassen van duurzame oplossingen voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Door de ontwikkelingen in de markt op de voet te volgen biedt ENN veel meer slimme oplossingen voor duurzame energie dan dat er doorgaans werd aangeboden.

Opweg naar een schonere wereld
Gedreven door het geven van advies en klanten daadwerkelijk een stap verder te helpen werd ENN opgericht. Met dit bedrijf adviseren we mensen die een extra stap richting duurzaamheid willen zetten zodat we samen een schonere wereld kunnen achterlaten.

ENN helpt u graag verder.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw huis? ENN komt vrijblijvend bij u langs om advies te geven over de mogelijkheden.

- Vrijblijvend advies op maat
- Persoonlijke begeleiding
- Ervaring vanuit de praktijk

Foto's

Beoordelingen

Bert Mik

29-12-2020 11:00

Alles goed geregeld

Rene Struwe

13-11-2020 16:24

Dit bedrijf is de enige van de drie die met een offerte kwam. Het bedrijf uit Tynaarlo heeft helemaal niet gereageerd. Het andere bedrijf ik meen uit Musselkanaal belde of het zin had om langs te komen. De man van dit bedrijf is toch geweest op mijn verzoek en zou 2 dagen na dit bezoek een offerte uitbrengen. De offerte wacht ik nu na bijna 2 maanden nog op. Inmiddels is er een ander bedrijf gekomen Unij die met een zeer goede offerte is gekomen.

Rolf Meenderman

09-11-2020 17:17

Tot nu toen zijn wij zeer positief.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media