Energierijkondernemen B.V.

Wij van Energierijkondernemen helpen u graag bij het realiseren van uw zonnepanelen project, het leveren en installeren van laadpalen en thuisbatterijen.

Door onze voorraad altijd op peil te houden, kunnen wij vaak binnen 4 weken uw zonnepanelen, laadpaal of thuisbatterij installeren, de installatie wordt altijd uitgevoerd door monteurs die werken volgens strenge richtlijnen zoals NEN-1010 met betrekking tot de montage op het dak en in de meterkast, zodat u met een gerust gevoel kunt genieten van uw nieuwe zonne-installatie, laadpaal of thuisbatterij. Alle monteurs zijn dan ook install-Q gecertificeerd.

Waarom kiezen voor Energierijkondernemen

- Snelle levering en installatie.
- We werken enkel met producten die voldoen aan alle technische eisen die gelden en volledig voldoen aan de CE regels van de Europese unie.
- De installatie van onze producten wordt enkel uitgevoerd door monteurs die hiervoor de juiste certificeringen en erkenningen hebben.
- Scherp geprijsd, doordat wij onze producten altijd direct en in grote aantallen inkopen bij de fabrikant.
- Goede klantenservice, wij zijn altijd te bereiken voor eventuele vragen na installatie van uw project.

Foto's

Beoordelingen (2)

Beoordeling schrijven
Joyce
Nieuw-vennep
25-10-2023
Zeer tevreden!

Recent een laadpaal aangeschaft en laten installeren. Alles verliep voorspoedig, erg klant vriendelijk en luisteren goed naar de wensen die je hebt.

J. Erdmann
Hillegom
25-10-2023
Zeer tevreden over de service van dit bedrijf

Goed en vriendelijk contact, vlotte service en verstand van zaken

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media