EnergieWonen

EnergieWonen helpt haar klanten bij het optimaliseren van de energiehuishouding van hun woning. Op dit moment zijn zonnepanelen daarvoor de meest efficiënte mogelijkheid. In de toekomst zal EnergieWonen zich ook specialiseren in domotica, accutechnologie en energiemanagement. Zo blijven wij Nederlandse huishoudens ondersteunen bij het verlagen van de energiekosten.

Zeer scherpe prijzen
Met méér dan 250 installaties per maand kunnen wij direct bij fabrikanten inkopen. Daarmee garanderen we een levering tegen zéér scherpe prijzen. Bovendien hoeven we geen concessies te doen aan kwaliteit.

Kwaliteit en garantie
Zonnepanelen leveren kan iedereen. Zorgen dat het systeem zonder problemen geplaatst wordt en jarenlang rendement maakt, dat is de kwaliteit van een ervaren specialist. Niet voor niets zijn we aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE).

Lokale servicepunten
We hebben met 18 service- en adviespunten altijd een specialist bij u in de buurt. Bij een eventuele storing helpen wij u veelal binnen een dag. Dat is de kracht van EnergieWonen: lokaal werkend en nationale inkoop. Daar profiteert u natuurlijk van.

Foto's

Beoordelingen

Wim Logtenberg

15-07-2020 17:46

Ik heb geen enkele offerte ontvangen. Ze wilde allemaal langskomen ik wilde dat niet.

Peter Thomassen

01-06-2020 17:00

Snel en goed aangebracht

Vincent De Laat

26-05-2020 18:58

Prima voorlichting en geen onduidelijke afspraken. Alles netjes geleverd en geïnstalleerd waarna een duidelijke uitleg. Ook de service/ nazorg is prima. Een bedrijf wat ik graag wil aanraden!

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media