EnergieWonen

EnergieWonen helpt haar klanten bij het optimaliseren van de energiehuishouding van hun woning. Op dit moment zijn zonnepanelen daarvoor de meest efficiënte mogelijkheid. In de toekomst zal EnergieWonen zich ook specialiseren in domotica, accutechnologie en energiemanagement. Zo blijven wij Nederlandse huishoudens ondersteunen bij het verlagen van de energiekosten.

Zeer scherpe prijzen
Met méér dan 250 installaties per maand kunnen wij direct bij fabrikanten inkopen. Daarmee garanderen we een levering tegen zéér scherpe prijzen. Bovendien hoeven we geen concessies te doen aan kwaliteit.

Kwaliteit en garantie
Zonnepanelen leveren kan iedereen. Zorgen dat het systeem zonder problemen geplaatst wordt en jarenlang rendement maakt, dat is de kwaliteit van een ervaren specialist. Niet voor niets zijn we aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE).

Lokale servicepunten
We hebben met 18 service- en adviespunten altijd een specialist bij u in de buurt. Bij een eventuele storing helpen wij u veelal binnen een dag. Dat is de kracht van EnergieWonen: lokaal werkend en nationale inkoop. Daar profiteert u natuurlijk van.

Foto's

Beoordelingen

K van der Linden

13-01-2020 16:04

Man met verstand van zaken en scherpe prijs.

Arno Vosseberg

07-10-2019 16:49

Prima geholpen en een mooie prijs top kwaliteit

Ramon Pie

05-09-2019 17:31

Geen

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media