EnergieWonen

EnergieWonen helpt haar klanten bij het optimaliseren van de energiehuishouding van hun woning. Op dit moment zijn zonnepanelen daarvoor de meest efficiënte mogelijkheid. In de toekomst zal EnergieWonen zich ook specialiseren in domotica, accutechnologie en energiemanagement. Zo blijven wij Nederlandse huishoudens ondersteunen bij het verlagen van de energiekosten.

Zeer scherpe prijzen
Met méér dan 250 installaties per maand kunnen wij direct bij fabrikanten inkopen. Daarmee garanderen we een levering tegen zéér scherpe prijzen. Bovendien hoeven we geen concessies te doen aan kwaliteit.

Kwaliteit en garantie
Zonnepanelen leveren kan iedereen. Zorgen dat het systeem zonder problemen geplaatst wordt en jarenlang rendement maakt, dat is de kwaliteit van een ervaren specialist. Niet voor niets zijn we aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE).

Lokale servicepunten
We hebben met 18 service- en adviespunten altijd een specialist bij u in de buurt. Bij een eventuele storing helpen wij u veelal binnen een dag. Dat is de kracht van EnergieWonen: lokaal werkend en nationale inkoop. Daar profiteert u natuurlijk van.

Foto's

Beoordelingen (6)

Beoordeling schrijven
Peter Thomassen
Rijen
01-06-2020
Snel en goed aangebracht

Snel en goed aangebracht

Vincent De Laat
Wijk bij Duurstede
26-05-2020
Prima voorlichting en geen onduidelijke

Prima voorlichting en geen onduidelijke afspraken. Alles netjes geleverd en geïnstalleerd waarna een duidelijke uitleg. Ook de service/ nazorg is prima. Een bedrijf wat ik graag wil aanraden!

Ton van Beveren
's-Gravenhage
03-04-2020
1 bedrijf viel af; te

1 bedrijf viel af; te weinig vermogen kon worden geleverd door de paneelafmetingen;
1 bedrijf viel af; kwam zeker niet professioneel over;
EnergieWonen kwam langs, zag en overwon.

K van der Linden
Kaatsheuvel
13-01-2020
Man met verstand van zaken

Man met verstand van zaken en scherpe prijs.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media