EnerSolar zonne-energie B.V.

EnerSolar zonne-energie is niet zomaar een bedrijf dat zonnestroomsystemen verkoopt. EnerSolar is opgericht vanuit de gedachte de klant (zowel zakelijk als particulier) volledig te ontzorgen en zonder problemen te voorzien van zonne-energie. Dit doen wij elke dag weer met enthousiaste werknemers die kennis van zaken hebben. Omdat wij erin geloven dat ieder individu in zijn eigen energiebehoeften kan voorzien.

Bij EnerSolar bent u verzekerd van een helder beeld over de investering, opbrengst en terugverdientijd van uw zonnepanelen. Ook kunt u bij ons terecht voor fiscaal advies, financiering (zakelijk en particulier), verzekering, subsidies en de gevolgen voor uw woning of pand (waardestijging). Zo bieden wij u net dat beetje meer.

Achtergrond
EnerSolar vloeit voort uit het in 2008 opgerichte bedrijf EnerPro advies- en ingenieurs bureau. Een jong en innovatief bedrijf dat een bewuste omgang met energie wil stimuleren. EnerPro doet dit door middel van het geven van energie adviezen en het leveren van energielabel bedrijfspanden. De oprichters van EnerPro hadden alleen het gevoel dat ze de laatste schakel misten. Wil je daadwerkelijk een bewuste omgang met energie stimuleren dan moet je niet alleen advies bieden, maar vervolgens ook het vervolgtraject waarin voorgestelde maatregelen doorgevoerd worden, begeleiden. Vanuit deze gedachte, en vanuit de toenemende vraag van klanten, is er besloten EnerSolar op te richten. Enersolar is de zonnepanelen specialist in Veenendaal en omstreken.
  • EnerSolar zonne-energie B.V.

    42 beoordelingen
  • Adres
    Bolwerk 5
    3905NH Veenendaal
  • enersolar.nl

Foto's

Beoordelingen (42)

Beoordeling schrijven
Rob
Ede
23-05-2024
Geweldig van a tot z geregeld

Superfijn bedrijf! Ik ben niet zo goed in dingen uit handen geven en kan vrij kritisch zijn maar Ener Solar heeft alle zorgen weggenomen. Alles vanaf de verkoop tot de oplevering is perfect verlopen. Joeri heeft het netjes opgepakt qua verkoop en het team Jesper en Kelvin waren fantastisch. Echt vakwerk geleverd. Ik kan ze zeker aanbevelen!

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
T
Amersfoort
06-05-2024
Snel en vriendelijk

Heb fijne advies gesprekken gehad. Het leggen was in een ochtend gebeurt en is netjes gedaan. Aardige en leuke mensen!

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Mevr. de Kok
Bennekom
21-04-2024
Zeer vakkundig in installatie

de monteurs zijn op tijd aangekomen en ook elektricien. installatie op het dak is zeer snel gedaan,dat had wij niet verwacht,zeer professioneel

elektricien werk zeer vakkundig in meterkast. daar bij ook advies van elektricien om ding aan te passen. dat stellen wij zeer op prijs ,en ook gedaan wat hij had gezegd heeft . en alles is zeer netjes opgeruimd door elektricien ,en ook dingen aan gepast zoals binnen als buiten meterkast, jammer dat omvormer niet goed werkte met het installeren. er van wel 2 uur moeten wachten van de omvormer om aan de praat te kregen, met instellingen en update er van

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Ron Bertelink
Ede gld
11-04-2024
Helemaal prima van advies tot uitvoering

Door goede ervaringen van vrienden was ik bij EnerSolar terecht gekomen. En ook mijn ervaring was helemaal prima. Keurig objectief advies en alles is helemaal volgens afspraak, snel en soepel geregeld. Ook de mensen die de installatie uitvoerden waren vakkundig, netjes en prettig in de omgang. En dat alles voor een prima prijs. Aanrader.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media