Episolar

Episolar is de referentie op het gebied van energieprojecten bij particulieren en bedrijven.

Met de ervaring van meer dan 30.000 installaties, heeft het management van Episolar de nodige kennis in huis om uw project succesvol te realiseren.

Episolar biedt een uniek totaalconcept voor zowel nieuwbouw als renovatie. Uw Episolar-adviseur bekijkt samen met u – volledig vrijblijvend - uw persoonlijke situatie. Tevens wordt u deskundig begeleid bij de keuze en aanschaf van uw installatie, financiering en eventuele subsidieaanvragen.

Episolar is onderdeel van een internationale groep die wekelijks meer dan 100 energieprojecten realiseert, waardoor u erop kunt vertrouwen dat uw installatie met de grootste zorg wordt uitgevoerd.
  • Episolar

    4 beoordelingen
  • Adres
    Milieuparkweg 13
    6136KP Sittard
  • www.episolar.nl

Foto's

Beoordelingen (4)

Beoordeling schrijven
Ben
Limburg
25-05-2023
Zeer goed

Mooi bedrijf, met mooie materialen

Venema
Peize
31-03-2023
Opdringerig, vervelend

Zeer opdringerige vertegenwoordiger. Geen zaken gedaan. Nam geen genoegen met nee. Tevens kon hij het gevraagde product niet leveren

Wim Broer
Naarden
30-12-2022
Informatief

In mijn orientatiefase om zonnepanelen te bestellen sprong Taron Moses, de adviseur van Episolar eruit met een informatieve toelichting.

Jan
Mussel
15-12-2022
Slechte voorlichting

Volgens verkoper was meterkast enz. helemaal volgens de voorwaarden. Maar dat klopte helemaal niet, meterkast voldoet niet an NEN norm.
Verder moest erbij akkoord 20% aanbetaling worden voldaan, maar ook dat mele hij niet in het gesprek.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media