ETS Isolatie

Bij ETS Isolatie BV geldt sinds de oprichting “samen sta je sterker”. Met elkaar wederzijdse doelen bereiken staat hoog in ons vaandel.
Of het nu gaat om samen met de klant de woning optimaal te isoleren, als team streven naar de beste kwaliteit of met samenwerkingsverbanden bijdragen aan de ontwikkeling van isolatie en duurzaamheid; het creëren van een duurzaam en energiezuinig Nederland is ons doel.

Zo leveren wij niet alleen een bijdrage aan een verbeterd wooncomfort en uw portemonnee, maar ook aan de planeet.

De voordelen van ETS Isolatie BV:

- Betrouwbare certificering
(alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van de Insula certificering)

- Helder deskundig advies
(keuze uit verschillende materialen voor het beste advies voor uw woning)

- Totale isolatieservice
(advies, hulp en uitvoering van al uw isolatievraagstukken; van inspectie tot nazorg)

- Jarenlange ervaring in na-isolatie
(klantvriendelijk, deskundig en gecertificeerd personeel)

- Prijs/kwaliteit
(kwaliteit is waar ETS Isolatie BV garant voor staat. En dat tegen een scherpe, transparante prijs)

Foto's

Beoordelingen (12)

Beoordeling schrijven
J van Ommeren
Hoevelaken
21-10-2022
Zeer tevreden over de offerte

De mensen van ETS waren netjes op tijd en het werk is naar tevredenheid beoordeelt. De offerte was netjes toegelicht en de planning van het werk is naar tevredenheid.

Koelewijn
Bunschoten
15-10-2022
Echt heel tevreden.

ETS reageerde snel op de offerteaanvraag, ook snel een heel goed informatief gesprek en inspectie van de werkzaamheden aan de woning gehad. En als klap op de vuurpijl binnen een maand spouw, vloer en bodem issolatie aangelegd. Super service

Hendry Scholing
Apeldoorn
30-04-2021
Dak en vloer laten isoleren.

Dak en vloer laten isoleren. Na offerte opvragen kwam een jonge verkoper ons vertellen wat ETS kan bieden en gaf een tip waar andere partijen geen rekening mee hadden gehouden. Om die reden de gunfactor voor ETS. Verkoper gaf aan dat er balkdik (14 cm) gespoten zou gaan worden en alle informatie verstrekt zou worden tbv de subsidie aanvraag. Ook gaf hij aan dat de vloer even afgeplakt moest worden uit voorzorg vanwege het spuiten. Een aantal dagen voor de geplande spuitdatum werd ik gebeld door de planner of het niet een dagje eerder kon wat ETS erg zou uitkomen. Gelukkig liepen we voor op schema, dus geen probleem. Voor alsnog geen enkel probleem met ETS en erg tevreden.

Helaas werd het vervolgens alleen maar minder. De verkoper reageert niet op emails en laat het afhandelen door een binnendienst. Spuitwerk was niet conform afspraak (isolatielekken in de kap als ook niet dik genoeg gespoten) en hiervoor zijn de jongens een week later terug geweest (met als gevolg dat de werkzaamheden van de verbouwing ook weer stil komen te liggen). Planner beloofd terug te bellen, maar doet dit vervolgens niet en je krijgt uiteindelijk een verklaring van uitgevoerd werk waarop de meldcodes niet zijn opgenomen om subsidie aan te kunnen vragen. Wel een tekst erbij dat voor 75 euro ETS de aanvraag wel even voor je wil uitvoeren. Zeker allemaal niet conform de mooie woorden van de verkoper en trap ik dus niet in.

Conclusie: de houding van de uitvoerende mannen allemaal dik in orde, maar verkoper met mooie praatjes als ook uitvoering laat diverse steken vallen waardoor ik slechts een magere voldoende geef. ETS heeft gebeld en heb ze bovenstaand ook duidelijk gemaakt, hoop dat ze wat met de feedback gaan doen (al heb ik mijn sterke twijfels gezien de verhalen van de uitvoerende mannen).

Meint Terpstra
Veenoord
26-04-2021
Het is een vriendelijk en

Het is een vriendelijk en vakbekwaam bedrijf

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media