Eurokozijn

Eurokozijn is een montagebedrijf van kunststof kozijnen en is gevestigd in IJmuiden. De eisen waaraan kunststof kozijnen en de montage ervan moeten voldoen worden steeds strenger en dat is maar goed ook, want een woning moet de meest veilige en meest gezonde plaats zijn. Ze monteren kunststof kozijnen gemaakt van de nieuwste S9000 profielen serie van het innovatieve bedrijf Gealan.

Buiten het gebruik van goed materiaal is de montage ervan het allerbelangrijkste, want een goede montage zorgt ervoor dat uw huis vrij is van tocht en vocht. Er zijn verschillende manieren van monteren van kozijnen. Eurokozijn kiest voor de manier die de beste isolatie en duurzaamheid oplevert: montage met stelkozijn volgens de KOMO-richtlijnen.

De monteurs zijn niet alleen zeer ervaren met het plaatsen van kunststof kozijnen, ze kennen ook de richtlijnen van KOMO door en door. Ze werken netjes en accuraat zodat u verzekerd bent van jarenlang plezier van uw kunststof kozijnen. Ook zijn de monteurs zijn goed op elkaar ingespeeld zodat de montage spoedig verloopt.

Foto's

Beoordelingen (1)

Beoordeling schrijven
Wilfred Volkers
Sint Maartensbrug
17-03-2023
Keurig voorgelicht over de mogelijkheden

Goed gevoel over,goede uitleg.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media