FDY Installaties

Wij van FDY Installaties staan bekend om onze persoonlijke service. Al meer dan 7 jaar maken we onze klanten blij met mooie installaties.
Wij zorgen ervoor dat uw zonnepanelen niet alleen goed werken en duurzaam zijn, maar ook dat u een installatie krijgt dat er mooi en netjes uitziet.

Door onze manier van werken weet u zeker dat u nooit voor een verrassing komt te staan. Ons doel is dat u uw investering zo goed mogelijk en zo snel mogelijk terugverdient. Daarom denken we met u mee en gaan we pas weg totdat u tevreden bent. Stelt u zich voor dat u een installatie laat plaatsen en dat u de plek van de installatie geen mooie plek vindt? Sterker nog, u schrikt van de bekabeling. Daar was u niet op voorbereid! Dat is een situatie wat zeker weten niet voorkomt wanneer u uw installatie door ons laat installeren. Wij vinden het heel erg belangrijk dat u precies weet wat u kan verwachten. Daarom komen wij vrijblijvend langs om de mogelijkheden in uw huis of op uw landgoed te bepalen, te laten zien en uit te leggen. Tijdens deze afspraak kijken we waar de installatie het best tot z’n recht komt en waar de kabels langs gaan lopen. Dit bespreken we met u en laten we u zien. Na dit bezoek heeft u een goed beeld hoe de installatie eruit komt te zien.
Op basis van deze afspraak en de offerte maakt u de keuze. Als u akkoord bent met de offerte en precies weet hoe de installatie eruit gaat zien dan gaan we de installatie dag in plannen en natuurlijk de zonnepanelen bestellen. Op de dag van de installatie komen we alles bij u plaatsen. Wij regelen alles voor u. Nog beter, op de dag van de installatie gaat u gelijk beginnen met het terug leveren van zonne-energie!

Tot slot helpen we u met het installeren van een app op uw telefoon. Met deze app krijgt u inzicht en kan u precies zien hoeveel u terug levert.

Wij leveren onder andere de volgende zonnepanelen: Q-cells, LG, JA Solar, Longi Solar en Hanover Solar. Qua omvormers leveren wij SolarEdge, Growatt en Enphase.

Foto's

Beoordelingen (1)

Beoordeling schrijven
Bianca De Jager
Houten
01-02-2021
Jongens met kennis en leveren

Jongens met kennis en leveren kwaliteit. Denken met je mee!

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media