FDY Installaties

Wij van FDY Installaties staan bekend om onze persoonlijke service. Al meer dan 6 jaar maken we onze klanten blij met mooie installaties. Wij zorgen ervoor dat uw zonnepanelen niet alleen goed werken en duurzaam zijn, maar ook dat u een installatie krijgt dat er mooi en netjes uitziet. Door onze manier van werken weet u zeker dat u nooit voor een verrassing komt te staan. Ons doel is dat u uw investering zo goed mogelijk en zo snel mogelijk terugverdient. Daarom denken we met u mee en gaan we pas weg totdat u tevreden bent.

Doordat wij een ZonZeker installateur zijn krijgt u standaard het ZonZeker Budget certificaat. Dit houdt in dat u gedekt bent wanneer wij als bedrijf failliet gaan. Zelfs tot en met de levering/montage van de panelen.

Verder kunt u als u een klacht heeft tijdens de oplevering van uw installatie bij de stichting terecht. U kunt zelfs kiezen om uw certificaat uit te breiden en extra opties toe te voegen als u dit wilt. Lees hierover meer op www.zonzekerzonderzorgen.nl

Wij zijn erg blij dat we aangesloten zitten bij dit garantiefonds zodat onze klanten dubbele zekerheid hebben en in alle rust, zonder zorgen, genieten van hun installatie. Daar krijgen wij energie van!

Foto's

Beoordelingen

Bianca De Jager

01-02-2021 16:53

Jongens met kennis en leveren kwaliteit. Denken met je mee!

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media