Gaffert

Gaffert staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en ambitie. Met onze 7 verduurzamingsmodules zijn wij specialist in het verduurzamen van uw woning, waarbij we de optimale balans voor u samenstellen tussen besparingsdoelstellingen en milieudoelstellingen. Met een vakkundig team van eigen medewerkers zorgen we ervoor dat uw woning klaar is voor 2050.

Ons specialisme zit met name in de 2 basismodules, namelijk het isoleren door middel van de innovatieve techniek van reflectie, en het gasloos verwarmen door middel van een geheel onderhoudsvrij en afschrijvingsvrij revolutionair verwarmingssysteem.
De overige 5 modules uit ons verduurzamingsconcept zijn optioneel om uw woning geheel gasloos en energieneutraal te maken.

Onze kracht is om 7 verduurzamingsmodules aan te bieden tegen betaalbare prijzen, waarbij we ook letten op betaalbaarheid na het moment van aanschaf. Met andere woorden, ook de exploitatie (totale jaarlijkse kosten van onderhoud, afschrijving en verbruik) is betaalbaar.

Gaffert is een ambitieus bedrijf, en we streven er elke dag weer naar om beter, slimmer en sterker te worden. In tegenstelling tot veel collega-bedrijven die gaan voor korte termijn winst leggen wij onze focus op échte duurzame én betaalbare oplossingen. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Foto's

Gaffert heeft nog geen foto's geüpload.

Beoordelingen

Er zijn (nog) geen recensies geschreven voor Gaffert.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media