Green Advisor Group

Waarom zou u kiezen voor producten die niet écht duurzaam zijn en op korte termijn weer toe zijn aan vervanging, als u ook kunt kiezen voor producten die écht duurzaam zijn en een langere periode mee gaan?

Wij zijn de Green Advisor Group en adviseren uitsluitend de meest duurzame oplossingen. Zodat u de beste keuze kunt maken. Doe het voor elkaar, het milieu en uzelf.

Foto's

Beoordelingen (2)

Beoordeling schrijven
Francien
Amersfoort
07-04-2023
Zeer ontevreden

In oktober hebben we een offertegesprek gehad. Kwam betrouwbaar over. We kwamen tot een goed plan voor zonnepanelen. In januari is de schouw geweest. De man was positief, hij zag geen problemen voor het plaatsen van zonnepanelen. Wij aanbetaling gedaan. Begin maart zou het gelegd worden. Die afspraak werd door hun uitgesteld naar eind maart. Een week voor het leggen hoorden we dat ze het gingen annuleren omdat ons dak niet geschikt zou zijn (vele huizen in de wijk met dezelfde daken hebben zonnepanelen). De schouw was in januari en nu pas kwamen ze tot deze conclusie. Vervolgens bellen en bellen om ons geld terug te krijgen. Uiteindelijk hebben we het terug na boos worden aan de telefoon. Wij krijgen het gevoel dat door de stijgende prijzen ze met anderen een betere deal konden krijgen. We zijn een half jaar verder en we kunnen weer opnieuw beginnen met de zoektocht naar een betrouwbaar bedrijf die zonnepanelen kan leggen. Niet mee in zee geen.

Van velzen
Gouda
10-02-2023
Zeer ontevreden

Wat een raar bedrijf. Komt niet na wat ze zeggen. Slechte schouw, montage en installatie. Snel een ander zoeken als het nog kan. Jammer, bevestigd cowboy handel

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media