Greenaccess B.V.

Een groene wereld voor iedereen
Door de enorme hoeveelheid CO2-uitstoot warmt onze aarde op. De negatieve gevolgen ervan zijn inmiddels op vele manieren te merken. Voor de huidige generatie en die van de toekomst. Tijd voor verandering! Greenaccess maakt daarom een groenere wereld voor iedereen toegankelijk. Ook voor u en uw gezin. Zo draagt u bij aan een beter milieu en bespaart u op uw energielasten. Wie wil dat nou niet?

Zonnepanelen – een slimme keuze
Zonnepanelen hebben hun waarde inmiddels wel bewezen. De techniek is betrouwbaar en bovendien erg duurzaam. De zon gaat immers voor niets op en die zet u graag om in elektriciteit. Zo bereikt u een hoog rendement met het oppervlak van uw dak. Maar welke panelen heeft nodig? Greenaccess geeft de antwoorden. We komen bij u langs voor een persoonlijk adviesgesprek.

Persoonlijk adviesgesprek
Wij geloven in open en eerlijk advies. Wij denken graag met u mee over alle mogelijkheden die er voor uw dak zijn. We geven een volledig inzicht van alle kosten voor de installatie en leggen uit waarom we de materialen kiezen. Op onze website vindt u dan ook geen prijzen, omdat onze ervaring leert dat elk dak maatwerk is. We nemen graag de tijd om bij u aan de keukentafel te praten over uw wensen. U weet dan welke oplossing het beste past bij jouw situatie en portemonnee.

Greenaccess maakt het groen voor iedereen
Greenaccess wil actief bijdragen aan een groenere wereld voor een breed publiek. Daarom kunnen wij dankzij het vertrouwen van een groep investeerders u ook een bereikbaar concept aanbieden op basis van lease.

Foto's

Beoordelingen (1)

Beoordeling schrijven
Arthur Lanters
Zevenaar
06-09-2022
Zeer tevreden. Goed geluisterd.

Fijne kennismaking met goed luisteren en doorvragen waardoor het juiste product geleverd werd. Snelle levering en goede service. Net werk afgeleverd. Goede communicatie en nazorg.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media