HalloStroom Markt & Klant B.V

Nederland moet in beweging komen. In beweging om slimmere energiekeuzes te maken. Lees wat onze visie daarop is. Wij kiezen voor duurzaam voor iedereen. En daar gaan wij aan werken de komende jaren.

100% duurzaam
De allerbeste energie wek je lokaal op. Op jouw eigen dak of in jouw wijk, en met hernieuwbare bronnen. Zonder schade aan het milieu, en aanwijsbaar tot aan de bron. In de toekomst is geen plek voor vervuilende centrales die hun grijze stroom sjoemelgroen maken.

Wij het platform, jij de energie
Binnenkort is energie deelbaar voor iedereen. Duurzaam en zelf opgewekt. Elke dag worden meer huishoudens hun eigen energieproducent. Via ons platform deel je die energie straks met je buurman, je vriend of je schoonmoeder. Of cadeau doen. Mag ook.

Duurzaamheid voor iedereen
De transitie naar 100% duurzame energie gaat het snelst als iedereen meedoet. Om een zet in de goede richting te geven kun je onze zonnepanelen huren. Zo kan iedereen zonder investering meedoen. En heb je geen eigen dak? Dan koop je jouw 100% duurzame energie via ons deelplatform bij je buurman of je collega. Zo simpel kan het zijn.

Hallo Nederland
Duurzaamheid voor iedereen is onze droom. Doe jij met ons mee? Start vandaag nog met het opwekken van 100% duurzame energie. Samen bouwen we aan het grootste duurzaam opgewekte energienetwerk. Dus zeg dag tegen energie met een bijsmaak en zeg hallo tegen HalloStroom!
  • HalloStroom Markt & Klant B.V

    3 beoordelingen
  • Adres
    Bouwmeesterplein 1
    2801BX Gouda
  • hallostroom.nl

Foto's

Beoordelingen (3)

Beoordeling schrijven
Pat
Deventer
12-06-2023
Ontevreden

Ze komen naar voren bij de vraag of ze ook plaatsen op huurwoningen. Echter wanneer ze bellen blijkt dat ze geen huurwoning doen.. gesprek was hierdoor ook onvriendelijk en snel klaar!

Gouw
Heerjansdam
19-11-2022
zeer tevreden

tevreden over het contact en voorlichting nu afwachten voor de plaatsing

Andre Boer
Oldambt
11-10-2022
niet tevreden

degene die ik voor de telefoon had ging er wel even vanuit dat ik het zou doen!!.
toen ik zei ,ik wil er nog over nadenken , werd hij kort af en kapte het gesprek af!!
een heel onaangenaam persoon!!

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media