HalloStroom Markt & Klant B.V

Nederland moet in beweging komen. In beweging om slimmere energiekeuzes te maken. Lees wat onze visie daarop is. Wij kiezen voor duurzaam voor iedereen. En daar gaan wij aan werken de komende jaren.

100% duurzaam
De allerbeste energie wek je lokaal op. Op jouw eigen dak of in jouw wijk, en met hernieuwbare bronnen. Zonder schade aan het milieu, en aanwijsbaar tot aan de bron. In de toekomst is geen plek voor vervuilende centrales die hun grijze stroom sjoemelgroen maken.

Wij het platform, jij de energie
Binnenkort is energie deelbaar voor iedereen. Duurzaam en zelf opgewekt. Elke dag worden meer huishoudens hun eigen energieproducent. Via ons platform deel je die energie straks met je buurman, je vriend of je schoonmoeder. Of cadeau doen. Mag ook.

Duurzaamheid voor iedereen
De transitie naar 100% duurzame energie gaat het snelst als iedereen meedoet. Om een zet in de goede richting te geven kun je onze zonnepanelen huren. Zo kan iedereen zonder investering meedoen. En heb je geen eigen dak? Dan koop je jouw 100% duurzame energie via ons deelplatform bij je buurman of je collega. Zo simpel kan het zijn.

Hallo Nederland
Duurzaamheid voor iedereen is onze droom. Doe jij met ons mee? Start vandaag nog met het opwekken van 100% duurzame energie. Samen bouwen we aan het grootste duurzaam opgewekte energienetwerk. Dus zeg dag tegen energie met een bijsmaak en zeg hallo tegen HalloStroom!

Foto's

Beoordelingen

Er zijn (nog) geen recensies geschreven voor HalloStroom Markt & Klant B.V.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media