Heerlijke Zon

(H)eerlijke Zon BV is een organisatie die zich heeft gespecialiseerd in het geven van met name eerlijk advies op het gebied van zonnepaneel systemen en aanverwante duurzame systemen.

Door de ruim 10 jaar ervaring op het gebied van zonnepanelen zijn we niet alleen kundig in maatwerk voor de particulier maar zeker ook zeer geschikt als zakelijke partner.

Door de bedrijfskosten laag te houden en samen te werken met goede partners op het gebied van montage en installatie hebben we een hoge mate van flexibiliteit en zijn we altijd gezekerd van kwalitatief hoogstaand werk.

We kunnen u voorzien van zowel de werkzaamheden op het dak alsmede de werkzaamheden in de meterkast. Een compleet pakket is wel zo makkelijk toch?Wij werken alleen met vooraanstaande en hoge kwaliteit producten welke voorzien zijn van goede garantievoorwaarden en alle keuren die nodig zijn.

Foto's

Beoordelingen (6)

Beoordeling schrijven
Apontoweil
Enschede
11-06-2023
Wij zijn zeer tevreden.

Wij kunnen Heerlijke Zon zeer zeker aanbevelen. Persoonlijk en deskundig advies en een duidelijke gespecificeerde offerte.
De keuze was snel gemaakt omdat de prijs-/kwaliteitverhouding heel goed is. Aanbetaling is niet nodig en zeer snelle levering. Binnen een maand lagen de panelen op ons dak!

Remco
Eefde
08-06-2023
Persoonlijk, meedenkend, goede prijs

Na slechte ervaringen met een ander bedrijf meerdere offertes aangevraagd. Vanwege het prettige persoonlijke contact, nette prijs, meedenkendheid en (h)eerlijke verhaal bij Heerlijke Zon uitgekomen. De zonnepanelen liggen er op en van begin tot eind geen spijt gehad van onze keuze. Dank jullie wel

Roos Ruiterkamp
Nieuw Heeten
21-05-2023
zeer tevreden leuke mensen

een heel informatieve en bescheiden vertegenwoordiger. goed in overleg .
vriendelijke en behulpzame monteurs.
alles verliep volgens afspraak goed in meedenken.

Topbedrijf

Ton
De Lutte
08-10-2022
Zeer tevreden, harde werkers

De zonnepanelen werden snel en vakkundig geïnstalleerd op ons dak en aangesloten waardoor we in de middag al onze eigen energie konden opwekken.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media