Heerlijke Zon

(H)eerlijke Zon BV is een organisatie die zich heeft gespecialiseerd in het geven van met name eerlijk advies op het gebied van zonnepaneel systemen en aanverwante duurzame systemen.

Door de ruim 10 jaar ervaring op het gebied van zonnepanelen zijn we niet alleen kundig in maatwerk voor de particulier maar zeker ook zeer geschikt als zakelijke partner.

Door de bedrijfskosten laag te houden en samen te werken met goede partners op het gebied van montage en installatie hebben we een hoge mate van flexibiliteit en zijn we altijd gezekerd van kwalitatief hoogstaand werk.

We kunnen u voorzien van zowel de werkzaamheden op het dak alsmede de werkzaamheden in de meterkast. Een compleet pakket is wel zo makkelijk toch?Wij werken alleen met vooraanstaande en hoge kwaliteit producten welke voorzien zijn van goede garantievoorwaarden en alle keuren die nodig zijn.

Foto's

Beoordelingen (4)

Beoordeling schrijven
Roos Ruiterkamp
Nieuw Heeten
21-05-2023
zeer tevreden leuke mensen

een heel informatieve en bescheiden vertegenwoordiger. goed in overleg .
vriendelijke en behulpzame monteurs.
alles verliep volgens afspraak goed in meedenken.

Topbedrijf

Ton
De Lutte
08-10-2022
Zeer tevreden, harde werkers

De zonnepanelen werden snel en vakkundig geïnstalleerd op ons dak en aangesloten waardoor we in de middag al onze eigen energie konden opwekken.

Robert Rappard
Borculo
05-10-2022
Perfect

Snelle levering van de panelen, 12 panelen geplaatst en aangesloten in 4 uurtjes.

Eelco dullaart
Almelo
04-10-2022
Zeer tevreden!

Top bedrijf met goed en eerlijk advies en komt zijn afspraken na!

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media