Helios Solar

Wanneer u nadenkt over de aanschaf van een PV installatie, is het goed om te weten wat de verschillende mogelijkheden zijn op het gebied van de verschillende type panelen en omvormers, maar ook de manier waarop het geïnstalleerd wordt. Wij leveren vaak op maat gemaakte installaties op.
U kunt hierbij denken aan een grondopstelling, een op maat gemaakte schansopstelling voor op een (klein) plat dak, geïntegreerde daksystemen of de mogelijkheid om verschillende type panelen te combineren.

Een degelijk professioneel advies is belangrijk zodat u als klant weet met wie u zaken doet, maar ook om eventueel nieuwe inzichten te geven in de verschillende mogelijkheden. Wij maken altijd een vrijblijvende afspraak voor een advies op maat. Vanuit daar werken we één of meerdere opties voor u uit en bespreken we wat het beste past bij uw situatie en wensen.

Foto's

Beoordelingen (3)

Beoordeling schrijven
Bart sterken
Uden
20-11-2022
zeer slecht

Bij het maken van de offerte leek alles goed te gaan. Echter blijven ze de instalatiedatum uitstellen tot ver na de afgesproken termijn, zonder een idicatie van nieuwe instalatiedatum

Willem Vervest
Ridderrkerk
21-10-2022
Top bedrijf, doen wat ze zeggen!

Vriendelijke en gemotiveerde mensen. Alles goed geregeld en uitgevoerd zoals afgesproken door enthousiaste monteurs. Na installatie ook duidelijke uitleg.

Reactie:

Bedankt voor het delen van uw oprechte mening! Blij om te horen!

Frank Van den Boer
Tilburg
17-08-2022
Prima zonnepanelen geplaatst

Slechts 1 smet op het hele traject namelijk, ik ben niet juist en compleet geïnformeerd over mijn eigen groepen kast. Deze moest (vooraf) vervangen worden wat mij bijna € 1000,00 extra heeft gekost. Verder een uitstekende kwaliteit zonnepanelen met goede opbrengst. Ook de monteurs hebben keurig en volgens afspraak gewerkt.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media