Het Zonnepanelenhuis

We zijn een compact team en zijn al geruime tijd actief in de verkoop van zonnepanelen voor de particulieren sector en informeren u graag over onze groene energie producten.

Ons Doel

Om samen met u hulp de wereld een beetje groener te maken, want samen kunnen we voor een daling van een lagere Co2 uitstoot zorgen, wat de klimaatbescherming(broeikas effect) gunstig zal beïnvloeden zodat u en onze kinderen ook in de toekomst van een schonere en groenere wereld kunnen blijven genieten.

Onze ervaren adviseurs helpen u er graag bij en zorgen voor een goed advies op maat welke is afgestemd op u persoonlijk situatie en wensen.

Daarbij word mede door onze zonnepanelen expertise goed gekeken naar de mogelijkheden die u dak biedt, de benodigde capaciteit waarbij alle onderdelen waaronder een juist legplan op de juiste manier op elkaar word afgestemd.

Zodat u optimaal kunt vertrouwen op een juiste balans in prijs en kwaliteit want een goede kwaliteit voorkomt teleurstelling en zorgt ervoor dat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan wat u een gerust gevoel geeft.

Daarnaast houden wij de ontwikkelingen in de wereldwijde zonne-energie-industrie up-to-date om ervoor te zorgen dat we het spel voor zijn als de nieuwste technologie er aankomt en wij u daarover kunnen informeren.

Het installeren van zonnepanelen is gespecialiseerd elektrisch werk, welke uitsluited uitgevoerd worden door onze VCA en SEI gelicentieerde installatieteams, welke wij voor onze installaties inhuren. We zijn trots op ons werk met een hoge mate van vakmanschap.

U bent het erover eens, dat een goede communicatie en een betrouwbare service belangrijke factoren zijn – dat is ons geloof en onze gewoontes.

Onze installaties zijn veilig, compliant en esthetisch verantwoord en de reden dat wij onze producten met toonaangevende garanties aan u kunnen leveren zodat u zorgeloos van uw investering kunt genieten.

Foto's

Beoordelingen (2)

Beoordeling schrijven
J.Boer
Ommen
05-12-2022
Zeer tevreden

De adviseur van Het Zonnepanelenhuis heeft ons een goed duidelijk advies gegeven over het plaatsen van zonnepanelen en gasbesparende producten waardoor wij niet lang hoefde na te denken om deze opdracht door hun te laten uitvoeren top bedrijf zal dit bedrijf ook zeker aanbevelen

L Brink
Hilversum
29-09-2022
Zonnepanelen technisch niet mogelijk

Ik had gevraagd om zonnepanelen,maar omdat ik in een woonwagen woon was dat om technische redenen niet mogelijk bij het zonnepanelenhuis.
Gelukkig kon het bij Hallostroom wel,dus daar heb ik mijn zonnepanelen besteld.

Reactie:

Geachte hr. Brink,

Fijn dat u elders geslaagd bent. Helaas zijn deze daken voor ons geen optie.
Met vriendelijke groet,
Het Zonnepanelenhuis

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media