Hevada Traprenovatie

Mijn naam is Henk van de Haar, 50 jaartjes jong van HevadaTraprenovatie. Ik ben getrouwd met Lianne en wij hebben 2 kinderen. HevadaTraprenovatie is een jonge eenmanszaak uit het mooie Zwolle in Overijssel. Uw trap laten renoveren door Hevadatraprenovatie betekent dat u hebt gekozen voor een duurzame oplossing voor de toekomst. Verbouwen of vervangen van uw trap is een kostbare aangelegenheid en in de meeste gevallen niet nodig. Als uw trap toe is aan een opknapbeurt, dan is een traprenovatie in de meeste gevallen de betaalbaarste oplossing. Mijn doel is om bij de klanten weer een mooie trap van topkwaliteit op te leveren waarmee men weer jaren vooruit kan. Hierbij staat Service, Vriendelijkheid en Kwaliteit hoog in het vaandel.

Foto's

Beoordelingen (2)

Beoordeling schrijven
Alex Goelema
Zwolle
11-10-2022
Zeer tevreden!

Prima vakwerk! Erg tevreden. Snelle service, goed bereikbaar, vriendelijke man, kortom: Niets te klagen en ik zou hem aan iedereen aanbevelen!

Fam hullem
Zwolle
23-08-2022
Snel, vakman en erg leuk persoon in omgang.

We kwamen bij Henk,( Hevada Traprenovatie ) leuke gast en zeer prettig in omgang. Belangrijk want hij komt wel over de vloer. Henk reageert snel op mail en vragen.
Ook mbt advies in het langskomen voor een gesprek en ook met het renoveren van de trap is hij snel. Geen lange wachttijden gelukkig. Hij is een vakman en geeft goede uitleg hoe en wat. We zijn erg blij met het eindresultaat van Henk.
Henk heeft bij ons tevens de trapleuningen gedaan en de overloop voorzien van een mooie klik pvc vloer.
Indien vrienden/ familie een traprenovatie willen doen? weten wij wel wie we aanraden.
Thx Henk

Reactie:

beste fam Hullem.

bedankt voor de lovende reactie.
Was een leuke klus met met gezellige klant.

veel plezier ermee

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media