Homemade Energy B.V.

Homemade Energy is uw specialist in duurzame energieoplossingen en werkt enkel met A-kwaliteit producten. Vanuit onze passie en met 10 jaar ervaring adviseren wij je graag over de mogelijkheden voor jouw woning.

Van realistisch advies tot en met de installatie van:

Zonnepanelen
Laadpalen
Meterkasten
  • Homemade Energy B.V.

    44 beoordelingen
  • Adres
    Kasteleinenkampweg 9k
    5222AX 's-Hertogenbosch
  • homemadeenergy.nl

Foto's

Beoordelingen (44)

Beoordeling schrijven
Malou
Rheden
11-03-2024
Top bedrijf!

Bij verschillende bedrijven offertes opgevraagd en uiteindelijk voor jullie gekozen nadat ik een gesprek met Jip heb gehad. Hij nam echt de tijd om het uit te leggen en wist waar hij het over had. De technische inspectie werd door Roy gedaan en 2 weken later werden de panelen door Wesley en Jordi op het dak gelegd. Ieder van hun heeft heel netjes werk afgeleverd en alles werkt naar behoren. Wat een super team zijn jullie!

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
TJM Heijnen
Bergen op zoom
06-02-2024
Super

Van het eerste contact tot aan plaatsing maar ook daarna nog met vragen heb ik steeds de medewerking gekregen op n erg prettige menselijke manier. Erg fijn

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Dana
Schijndel
06-02-2024
Top!

Goede service, we hebben een fijn en uitgebreid gesprek gehad met goede uitleg over de zonnepanelen en omvormer. Daarna een mooi plan voor ons huis gemaakt. De zonnepanelen konden erg snel gelegd worden! Op de dag van plaatsing had het helaas gevroren waardoor de monteurs het dak niet op gingen, dit werd dezelfde week (in het weekend) nog netjes opgelost!

Wij zijn heel erg blij met onze zonnepanelen en de service van Homemade Energy.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Huub
Kaatsheuvel
04-02-2024
Een zeer positieve ervaring met homemade energy

Een heel fijn gesprek gehad met eigenaar Ridvan Gursoy, die alle in en outs van zonnepanelen op een eenvoudige manier uitgelegde en daar ruimschoots de tijd voornam.
Daarna order geplaatst. De montage vond plaats op de afgesproken dag en tijdstip en deze werd door hun eigen monteurs op een

keurige en juiste manier uitgevoerd, waarbij alles nog werd uitgelegd
hun het systeem.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media