Homemade Energy B.V.

Homemade Energy is uw specialist in duurzame energieoplossingen en werkt enkel met A-kwaliteit producten. Vanuit onze passie en met 10 jaar ervaring adviseren wij je graag over de mogelijkheden voor jouw woning.

Van realistisch advies tot en met de installatie van:

Zonnepanelen
Laadpalen
Meterkasten
  • Homemade Energy B.V.

    36 beoordelingen
  • Adres
    Kasteleinenkampweg 9k
    5222AX 's-Hertogenbosch
  • homemadeenergy.nl

Foto's

Beoordelingen (36)

Beoordeling schrijven
Jan
Kaatsheuvel
07-08-2023
Wij zijn tevreden

Nadat de V.V.E. had besloten om zonnepanelen te laten installeren op ons appartementen complex hebben we diverse bedrijven een verzoek voor een offerte toegestuurd. Vele bedrijven haakten onmiddellijk af nadat zij hoorden dat het een appartementencomplex met een V.V.E. betrof. Homemade Energy heeft echter wel een offerte uitgebracht en nog met een redelijke prijs en een snelle levertijd. Alle wensen van de diverse bewoners vastgelegd en aan Homemade Energy voorgelegd. Allereerst door Roy een schouw gemaakt en daarbij kwamen onmiddelijk enkele problemen tevoorschijn. Na drie weken stonden de monteurs bij ons op stoep en bleek dat de panelen niet met de hoogwerker op het dak konden worden gebracht. Toen hebben de monteurs hun mouwen opgestroopt en alle panelen het hand naar boven gesjouwd. Dit is een applausje waard. Ook het naar beneden brengen van de kabels bleek een moeilijke klus te zijn maar ook die problemen zijn naar alle tevredenheid opgelost. Alle panelen keurig in bedrijf gesteld en de rommel keurig netjes opgeruimd. Ik begrijp nu waarom veel leveranciers van zonnepanelen bedanken voor de eer bij een appartementencomplex maar alle problemen zijn keurig netjes opgelost. Dus zonnepanelen op een appartement is voor Homemade Energy geen probleem. Prettig gewerkt met Ridvan, Marcel en de overige collega's.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Bjorn
Roosendaal
23-07-2023
Prettig bedrijf levert kwaliteitspanelen

Goed bedrijf dat meedenkt in oplossingen. Alvorens de panelen geïnstalleerd konden worden moesten er onverwachts nog dakwerkzaamheden uitgevoerd worden. Homemade energy hielp ons met voorrang aan contact met een goed dakdekkersbedrijf wat de klus snel klaarde. Ze zijn flexibel mbt de planning en vriendelijk in de communicatie. Leveren maatwerk met kwaliteitsproducten.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
H.
Sprang-capelle
17-07-2023
Vanaf de 1e kennismaking tot en met de uitleg over app is het een prima samenwerking geworden!

De 1e kennismaking met Ridvan was een prima en duidelijk verhaal en dat heeft geleid tot een snelle acceptatie van de heldere offerte. Daarna kwam, binnen enkele dagen, Roy voor de technische schouw en ook zijn toelichting was erg duidelijk. De panelen waren snel gelegd en ons verzoek om enkele dakpannen te wisselen was ook geen enkel probleem. Aansluitend is onze meterkast aangepast en werd goed uitgelegd wat de wijzigingen zijn en wat dat betekent. Dat Marcel in zijn vakantie onze toegang heeft geregeld tot het Solar Edge Portal was grote klasse. Kortom, wij zijn erg tevreden over Home Made Energy.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Christel
Waalwijk
22-06-2023
Top! 100% tevreden.

Zeer positieve ervaring! Duidelijke uitleg denken mee in oplossingen. Wat ze beloofd hebben komen ze ook zeker na. De mannen die het geïnstalleerd hebben werken erg netjes en secuur. Wij hebben 6 panelen laten bij plaatsen op onze overkapping in de tuin. Zeer zeker een aanrader!!

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media