Installgroen

Ons team bestaat uit een combinatie van gecertificeerde elektromonteurs met jaren aan ervaring in het installeren van zonnepanelen, aangevuld door een kundig team groothandelaren. Door in deze samenstelling te werken kunnen wij altijd ontzettend snel leveren én een installatie van hoge kwaliteit garanderen!

Wij willen jou in staat stellen je eigen energie op te wekken door je te voorzien van het meest rendabele pakket aan zonnepanelen en bijbehorende apparatuur. Door onze hoge kwaliteit installaties zorgen we niet alleen dat je geld kunt besparen, maar ook dat je een actieve bijdrage levert aan het creëren van een duurzamere wereld. Met de combinatie van kwaliteit, snelheid en klantbetrokkenheid streven we ernaar om jou te laten stralen!

Wij geloven in een wereld waarin iedereen de mogelijkheid heeft om zijn eigen energie op te wekken. We willen bijdragen aan het vergroten van het aantal zelfvoorzienende huishoudens en bedrijven, zodat ze minder afhankelijk zijn van traditionele energiebronnen. Wij streven voortdurend naar innovatie, efficiëntie en klanttevredenheid. We willen een duurzame toekomst mogelijk maken door middel van hoogwaardige zonne-energieoplossingen.

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat er allemaal mogelijk is!

Foto's

Beoordelingen (8)

Beoordeling schrijven
D.Runia
Berltsum
01-05-2024
Niet tevreden, wacht nog op offerte.

Lang gewacht op offerte, nog steeds niets binnen. Wel telefonische beloften maar niets ontvangen. Inmiddels anders gekocht.

Douwe de Jong
Drachten
02-07-2023
Tevreden

Juiste positie op dak.

S.Spykstra
Wergea
19-06-2023
Zeer tevreden, komen gemaakte afspraken na.

Na bestellen zeer snelle levering, binnen een week. Netjes en vakkundig geplaatst en goede instructie voor de werking van het systeem.

Henny van Oosten
Wergea
08-06-2023
Zeer tevreden over de uitgevoerde job

De medewerkers staan de klant netjes en kundig te woord, de installatie kon sneller dan verwacht en ik ben heel blij met alle service die je naast installatie krijgt

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media