Installgroen

Het team van Installgroen bestaat uit een combinatie van gecertificeerde elektromonteurs met
jaren aan ervaring in het installeren van zonnepanelen, aangevuld door een
kundig team groothandelaren. Door in deze samenstelling te werken kunnen wij
altijd ontzettend snel leveren én een installatie van hoge kwaliteit garanderen!
Dit wordt versterkt doordat wij alleen werken met erkende InstallQ-installateurs. Zij werken altijd volgens de laatste wetgeving en zorgen ervoor dat de installatie veilig en conform de hoogste normen wordt uitgevoerd. Bij ons kun je vertrouwen op vakmanschap en expertise bij elke stap van het proces.

Daarnaast werken we bij Installgroen alleen met de allerbeste merken zonnepanelen, omvormers en montagematerialen. We zorgen ervoor dat je zonnepanelen van hoge kwaliteit ontvangt die duurzaam zijn en optimale prestaties leveren gedurende hun levensduur. Bovendien zorgen we ervoor dat de volledige installatie binnen vier weken wordt afgerond. We begrijpen dat je zo snel mogelijk wilt profiteren van je zonnepanelen en daarom zetten we alles op alles om een snelle levering te garanderen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Wat extra mooi meegenomen is, is dat je ook bij ons 0% BTW betaalt over de gehele installatie. Dit betekent dat je direct bespaart op de kosten en nog sneller je investering terugverdient.

Doordat wij uitsluitend werken met producten van de hoogste kwaliteit bieden we maar liefst 12 jaar garantie op onze zonnepanelen. Dit geeft je gemoedsrust en vertrouwen in de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten. Daarnaast staan onze toegewijde adviseurs en installateurs altijd voor je klaar, dus ook na de installatie. Of je nu vragen hebt over je zonnepanelen, ondersteuning nodig hebt tijdens het installatieproces, of achteraf tegen iets aanloopt, we zijn er om je te helpen. Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat er allemaal mogelijk is!

Foto's

Beoordelingen (7)

Beoordeling schrijven
Douwe de Jong
Drachten
02-07-2023
Tevreden

Juiste positie op dak.

S.Spykstra
Wergea
19-06-2023
Zeer tevreden, komen gemaakte afspraken na.

Na bestellen zeer snelle levering, binnen een week. Netjes en vakkundig geplaatst en goede instructie voor de werking van het systeem.

Henny van Oosten
Wergea
08-06-2023
Zeer tevreden over de uitgevoerde job

De medewerkers staan de klant netjes en kundig te woord, de installatie kon sneller dan verwacht en ik ben heel blij met alle service die je naast installatie krijgt

De vries
Leeuwarden
22-04-2023
Echt vakmannen snel en duidelijk

Van gesprek tot offerte en plaatsing echt een bedrijf met kennis van zaken. Zeer content ga zo door!!

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media