Interago bv

De laatste jaren neemt de interesse in zonnepanelen toe, wat resulteert in een enorm aanbod aan verschillende merken zonnepanelen en aanbieders/installateurs. Bij het kiezen van uw zonne-systeem en installateur is het belangrijk te kiezen wat bij u en uw situatie past. Iedereen wil het liefst een betrouwbare partij die goede kwaliteit levert, maar hierbij geldt veelal ‘goedkoop is duurkoop’. Gezien de huidige ontwikkelingen op de energiemarkt zien we ook de vraag naar thuisbatterijen en -oplaadpunten toenemen. We willen steeds onafhankelijker worden van het elektriciteitsnet en zelfvoorzienend zijn in onze energie.

We kunnen u uitgebreid adviseren en helpen met het installeren van het zonne-systeem tegen een optimaal rendement. Onze professionals adviseren zowel huishoudens als grote ondernemingen en hebben de expertise om allerlei mogelijke zonne-systemen, thuisbatterijen en -oplaadpunten te installeren. Onze installaties worden ingezet bij particulieren, bedrijven, VvE’s en binnen de agrarische sector. We bieden een uitgebreid arsenaal aan verschillende merken en systemen die volledig aansluiten op uw wensen. Of u nu een particuliere of zakelijke klant bent, we vinden het belangrijk dat u vertrouwen heeft in de kwaliteit en diensten van Interago BV. We nemen desgewenst het gehele traject van advies, tot installatie en nazorg voor u uit handen. Dit doen we vanuit onze missie om particulieren en bedrijven onafhankelijk te maken van de grote fossiele industrie. De zon is er immers altijd, is gratis en voor iedereen beschikbaar. Dus laten we er al vooral gebruik van maken, ons onafhankelijker maken en op die manier een bijdrage leveren aan een schonere wereld!

Bij Interago BV vinden we transparantie en eerlijkheid het allerbelangrijkste. Onderling, naar elkaar, maar zeker ook naar onze klanten. Deze eerlijkheid en transparantie is terug te zien in het adviesgesprek, de offerte en het daadwerkelijk installeren van de zonnepanelen, thuisbatterijen en -oplaadpunten.
Daarnaast staat goede bereikbaarheid ook hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat bij vragen snel en goed te woord wordt gestaan.
  • Interago bv

    2 beoordelingen
  • Adres
    Bredaseweg 8
    4844CL Terheijden
  • Interagobv.nl

Foto's

Beoordelingen (2)

Beoordeling schrijven
Ton Rasink
Halsteren
08-05-2024
zeer tevreden, doen wat ze afspreken .

binnen één dagdeel alles geïnstalleerd. alle emballage weer meegenomen. netjes gewerkt overlast tot een minimum beperkt

Peter Hoste
Bergen op Zoom
24-04-2024
Zeer Tevreden! Goed werk geleverd.

Goede en eerlijke voorlichting.
Netjes en correct de werkzaamheden uitgevoerd.
Geen aanbetaling nodig.
Enige minpuntje: Verwachten wel gelijk na plaatsing onmiddellijke betaling (dit was vooraf niet gemeld, normaal betaling binnen 30 dagen)

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media