Isolatie Centraal

Uw woning verdient het beste. Wat denkt u ervan als we u vertellen dat u een beter binnenklimaat krijgt, waardoor u veel lekkerder én goedkoper woont? Wist u dat u met het isoleren van de woning één van de snelst terugverdienende besparingsmaatregelen uitvoert? Dit geldt zowel voor spouwmuurisolatie als voor vloer- en bodemisolatie.

Wilt u ook profiteren van woningisolatie? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor advies op maat.

Dit kost u niks meer dan een kop koffie en wij geven u een advies waar u iets aan heeft.

Foto's

Beoordelingen (8)

Beoordeling schrijven
Nijland
Helmond
03-03-2023
Zeer tevreden

Netjes werk vriendelijke mensen en goede overleg echt een aanrader

Jenny Kock
Silvolde
18-05-2021
Werk is netjes en vlot

Werk is netjes en vlot uitgevoerd

Wigger Heerma
Lochem
01-03-2021
Het bedrijf zou tussen 11

Het bedrijf zou tussen 11 en 12 u aanwezig zijn. Ze kwamen om 12:30u. Twee werknemers werkten tot 15:00u toen ze vertrokken voor een andere klus. Inmiddels was de spouwmuur-isolatie voltooid. De volgende dag bleek dat er rondom het vrijstaande huis veel boorsel was achtergebleven. Moeilijk te verwijderen met de stofzuiger. Bovendien bleek een verticale sleuf tussen 2 bakstenen en een 6-tal boorgaten niet met cement te zijn gedicht, terwijl dit wel was afgesproken. Kortom, haastwerk is zelden goed!

Johannes Bellemakers
Bakel
11-08-2020
Ik ben opeen correcte en

Ik ben opeen correcte en vakkundige wijze door uw aangedragen aanbieders benaderd en behandeld, echter ik heb een andere strategie gekozen en voor geen van allen gekozen.
bedankt voor de geboden service.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media