Isolatie.com

Isolatie.com is een snel groeiend, modern en servicegericht bedrijf dat haar focus richt op het beheersbaar maken van uw binnenklimaat. Isolatie.com sluit naadloos aan bij het verantwoord maatschappelijk wonen en ondernemen. Wonen en werken in een energiebesparende omgeving is vriendelijk voor het milieu, bespaart 30% op uw energiekosten en voorkomt geluidoverlast.

Isolatie.com isoleert nieuwbouw, bestaande bouw en herstelt ook bestaande spouwmuurisolatie. Isolatie.com opereert op zowel de particuliere als op de zakelijke markt en werkt samen met projectontwikkelaars en architecten. Ieder gebouw is bij Isolatie.com in vakkundige handen en daarvan plukken onze klanten jarenlang de vruchten!

- Spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie zijn specialismen die we tot in de kleinste naden en kieren beheersen!
- 30% besparen op energiekosten
- Verhoging van woon- en werkcomfort
- Duurzame en milieuvriendelijke investering

Foto's

Beoordelingen

Roeland Van Riel

01-04-2021 18:35

Vriendelijke en deskundige mensen.

Lindsay

31-03-2021 20:27

Goed advies, fijn geholpen, goede prijs - kwaliteit

Rene Senden

03-03-2021 20:03

zeer tevreden, goed advies en prima prijs/kwaliteit. tegenvaller was adviesburo Pauwels, wilde geen offerte maken vanwege slechte spouw' m.i. was de oppervlakte te klein waardoor er te weinig winst op zat. Janssen heeft zich nooit gemeld, waardoor prijsvergelijk niet mogelijk was, desondanks tevreden met isolatie.com.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media