Isolatie.com

Isolatie.com is een snel groeiend, modern en servicegericht bedrijf dat haar focus richt op het beheersbaar maken van uw binnenklimaat. Isolatie.com sluit naadloos aan bij het verantwoord maatschappelijk wonen en ondernemen. Wonen en werken in een energiebesparende omgeving is vriendelijk voor het milieu, bespaart 30% op uw energiekosten en voorkomt geluidoverlast.

Isolatie.com isoleert nieuwbouw,bestaande bouw en herstelt ook spouwmuurisolatie. Isolatie.com opereert op zowel de particuliere als op de zakelijke markt en werkt samen met projectontwikkelaars en architecten. Ieder gebouw is bij Isolatie.com in vakkundige handen en daarvan plukken onze klanten jarenlang de vruchten!

- Spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie zijn specialismen die we tot in de kleinste naden en kieren beheersen!
- 30% besparen op energiekosten
- Verhoging van woon- en werkcomfort
- Duurzame en milieuvriendelijke investering

Foto's

Beoordelingen

MO

19-11-2019 08:12

Duidelijk professioneler dan de andere isolatie bedrijven die zijn langs gekomen. Alles op tijd en helder aangegeven. De contact persoon die het praatje heeft gehouden en had direct de offerte klaar en heeft hem een beetje sneaky laten tekenen. Achteraf was dit ook geen probleem omdat de opdracht toch naar isolatie.com gegaan zou zijn. Maar goed dat was het enige minpuntje maar verder prima ervaring met dit bedrijf.

p sieben

04-09-2019 10:19

ik heb ven deze firma een eerlijk advies gekregen en dat was voor mij doorslaggevend,en niet de prijs van een andere firma die iets goedkoper was heb ik geen goed advies gekregen. ook zat er verschil in de inspektie van de spouw. de ene was in 5 min klaar en de andere had half uur werk

Maan Verkoeyen

03-09-2019 19:02

Werkzaamheden zijn prima uitgevoerd, alles netjes achter gelaten correct en professioneel bedrijf en medewerkers. zeer tevreden.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media