IsolatieDeal

IsolatieDeal B.V. levert en plaatst spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, isolatieglas en verzorgd renovatie projecten.

Ons team van medewerkers voorziet in gedegen advies, calculatie en uitvoering in de steeds terugkerende vraag naar woningisolatie voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

In een tijdperk waarbij energiezuinigheid en duurzaamheid leiden tot snel opeenvolgende nieuwe technieken wordt van ons personeel flexibiliteit en specialisme vereist. Na een gedegen voorbereiding worden op de bouwplaatsen door onze ervaren monteurs alle zeilen bijgezet om tot een kwalitatief hoog resultaat te komen, waarbij zowel opdrachtgever als opdrachtnemer positief terug kunnen kijken op een goed eindresultaat.

Al onze klussen betreft spouwmuurisolatie ondervinden steeksproefsgewijze controles door de Insula. Daarnaast zijn we officieel TonZon dealer, Erkend Installateur door Knauf Insulation van het product Knauf Supafil, MeerMetMinder aanbieder.

Simpel en zorgeloos
In plaats van een aantal bedrijven in te schakelen is met één telefoontje uw volledige renovatie zorgeloos geregeld. Wij beschikken over ons eigen wagenpark en monteurs waarmee wij u tegen het scherpste tarief van dienst kunnen zijn.

Foto's

Beoordelingen (3)

Beoordeling schrijven
Geert Veenstra
SScheemda
03-06-2024
Zeer Tevreden. komende winter gaan we testen

Monteur Hyjet belde dat hij iets later was.
Hij was alleen collega was ziek.
Hij ging direct onder de vloer aan het werk, en is in een keer
doorgegaan
Kan het werk ook niet controleren, ik kom zelf niet onder de vloer
(te weinig ruimte)
Maar ze gaan foto`s sturen per mail, die monteur gemaakt heeft.

Michael van Duijn
Zutphen
29-09-2022
Zeer tevreden! Werken snel en netjes

Leuke aardige gasten, die snel en efficiënt te werk gaan en die alles netjes
communiceren. Prijs was ook goed!

Heemink
Haaksbergen
16-08-2022
Vriendelijk personeel, netjes gewerkt

Alleen de planning was chaotisch, ben in 2 dagen tijd 3x gebeld door het bedrijf om een afspraak te maken terwijl deze de eerste keer al was gemaakt. Uiteindelijk waren ze er op tijd op de afgesproken dag, dus ging verder prima.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media