IsoTech

IsoTech richt zich op de zakelijke markt met een breed isolatie aanbod. Zowel het MKB als grootbedrijf zijn bij IsoTech aan het juiste adres. Wij hebben voor elke onderneming een passend advies op maat! IsoTech verzorgt isolatiemateriaal voor verschillende doeleinden. Hierbij kunt u denken aan: isolatiemateriaal voor huizen, bedrijfsgebouwen, caravans en campers. De juiste keuzen isolatiemateriaal betekend voor gebouwen een beter leefklimaat in winter en zomer. Hiermee kunt u bovendien uw kosten én het milieu besparen! Onze missie is ondernemingen energiezuiniger en milieubewuster te laten handelen.

IsoTech vernieuwt

IsoTech levert enkel energiezuinige producten en garandeert daarnaast kwalitatief hoogwaardige producten. Om dit te realiseren zijn wij continue bezig met nieuwe, innoverende technieken om de beste en energiezuinigste producten te leveren! Wij willen u immers de beste functionele eigenschappen bieden. Voorbeelden hier van zijn Solarshield en IsoPremium.

Vergaande service met IsoTech

Een uitgebreide dienstverlening staat hierbij voorop. Wij zorgen voor een uitstekende en vergaande service. IsoTech staat voor u klaar! Deskundige begeleiding bij de verkoop van isolatiemateriaal staat bij ons voorop. Er is een telefonische helpdesk voor al uw vragen en we geven ook ondersteuning na de aanschaf van uw product. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Om onze klanten optimale service te bieden hanteren wij bovendien een gedegen klachtenbeleid

Foto's

Beoordelingen (1)

Beoordeling schrijven
Hans
Venray
01-02-2023
Helemaal Top!!!

Ben zeer tevreden over het hele proces bij het vervangen van mijn kozijnen verlopen is. Iso tech reageert snel, van eerste contact tot het werkelijk plaatsen van kozijnen. Goed advies, goede kwaliteit kozijnen, transparant en helder, nette uitvoering van werkzaamheden en achterlaten van de werkplek. Vriendelijk personeel, netjes en correct. Kan dit bedrijf zeer aanbevelen. Ok prijs/kwaliteit is helemaal in orde!!!

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media