Jouw Groen Huis B.V.

"Jouw Groen Huis B.V. is een toegewijd bedrijf in de energietransitie en vergroening van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en installeren van hoogwaardige zonnepaneelinstallaties, airconditioning- en warmtepompinstallaties. Ons hechte team staat bekend om onze focus op kwaliteit en klanttevredenheid.

Bij Jouw Groen Huis geloven we in een persoonlijke aanpak. Daarom komen wij graag langs op locatie om samen met de klant de ideale installatie te bespreken en te realiseren. Op deze manier kunnen we in goed overleg een topinstallatie plaatsen die aan al jouw wensen voldoet.

Of je nu een particuliere klant of een zakelijke onderneming bent, met Jouw Groen Huis ben je verzekerd van betrouwbare oplossingen die bijdragen aan een duurzamere toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw huis of bedrijf groener kunnen maken."
  • Jouw Groen Huis B.V.

    4 beoordelingen
  • Adres
    Arnhemseweg 1A
    2995LA Barendrecht
  • jouwgroenhuis.nl

Foto's

Beoordelingen (4)

Beoordeling schrijven
Boon
Oud-Beijerland
18-05-2024
Zeer tevreden!!

Zeer tevreden. Prima vaklui! Alles werkte direct naar behoren.

Marc
Alphen aan den Rijn
08-05-2024
Tevreden. Afspraak stipt nagekomen. Vaklui.

Goed advies, keurig opgevolgd met een scherpe offerte die snel en deskundig is uitgevoerd. Voor ik de offerte geaccepteerd heb, had ik aanvullende vragen en verzoeken. De opvolging hiervan verliep boven verwachting snel. In de vergelijkings- en beoordelingsfase is mijn vertrouwen gaandeweg gegroeid naar rotsvast. Chapeau mannen! Bedankt voor de goede zorgen.

Tim
Schiedam
31-12-2023
Goed advies!

Snel en efficient

Jacko
Rotterdam
15-12-2023
Vriendelijke monteurs

Vriendelijke monteurs!

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media