Kroon Isolatiegroep

Kroon Isolatiegroep is een gerenommeerd isolatiebedrijf met ruim 15 jaar ervaring in isolatiewerkzaamheden. Kroon Isolatiegroep en haar partners zijn landelijk inzetbaar en isoleren huizen, bedrijfspanden, stallen en schepen. Voor elk doel en iedere wens is er een geschikt product dat het beste past. We bieden niet zomaar een oplossing, we bieden de beste oplossing en deze is afhankelijk van de situatie.

Kroon Isolatiegroep houdt van een nuchtere en eerlijke kijk op isoleren. En daar helpen wij mensen graag bij. Met advies op maat, kwaliteit, afspraken nakomen en persoonlijke aandacht.

We voeren daarom het breedste pakket aan isolatieproducten en -materialen waardoor er voor elke duurzaamheid- en besparingsvraag een goed antwoord is.

Onze visie is simpel: we behandelen onze klanten zoals we zelf behandeld willen worden. Kroon Isolatiegroep leidt de branche met een hoog klanttevredenheid. Altijd een eerlijk advies en de beste oplossing voor de klant.

Dat is en blijft de basis van Kroon Isolatiegroep.

Bent u benieuwd naar de isolatie mogelijkheden voor uw woning of pand? Onze klantenservice zit voor u klaar.

Foto's

Beoordelingen (3)

Beoordeling schrijven
D.N D.H.
29-06-2023
Goede service

Bij het informeren al een snelle reactie mogen ontvangen, prijs was beduidend beter dan de andere prijsopgaves die ik heb mogen ontvangen.

Over de service ben ik ook zeer goed te spreken. Medewerkers waren vriendelijk en gedroegen zich professioneel , na het isoleren werd alles weer netjes achter gelaten.

Kan hen alleen maar aanraden.

Mariska
Goor
29-06-2023
Vakkundig personeel

Spouwmuur en het dak laten isoleren door Kroon. We hebben een paar offertes opgevraagd van een aantal bedrijven uit de regio. We hebben gekozen voor Kroon omdat de adviseur het beste advies heeft gegeven. De werkzaamheden zijn vakkundig uitgevoerd en we voelen meteen het effect.

Boy
Enschede
29-06-2023
Goede kwaliteit

Afgelopen week heeft dit bedrijf ons huis voorzien van Glaswol isolatie van Knauf. Wat opviel is dat de mannen het gereedschap goed voorelkaar hebben. Zowel werkgereedschap als werkkleding voor persoonlijke bescherming! Ik heb via meerdere bedrijven een offerte opgevraagd, echter bij steekproef boringen in de spouw kwam Thomas al als zeer vak bekwaam over! En beter nog hij is geen gladde verkoper. Hij is √Čigenaar maar tevens ook monteur en wil een goed passend product verkopen, en heb geen moment het gevoel van een opdringerige verkoper bespeurd. Ook de werkzaamheden zijn vlot en netjes verlopen. Er worden best wat gaten geboord en dan hoop je dat de voeg weer goed wordt dicht gesmeerd met een passende kleur van de voeg. Bij ons zie je de boorgaten niet terug. Dus daar zijn we erg blij mee! Daarnaast hadden we nog wat boorgaten in de woning en die heeft Thomas netjes gedicht na ons verzoek! Na de werkzaamheden wordt alles netjes opgeleverd. Tuurlijk vind je links en rechts wel een stukje glaswol, maar dat is zeer beperkt omdat de mannen zorgvuldig werken en ook zo alles proberen op te ruimen. Al met al heb ik weinig ervaring met isolatie bedrijven, maar als ze allemaal zo werken als Kroon, dan zal men weinig te klagen hebben! Dank Thomas en collega voor de goede werkzaamheden en professionele aanpak! Ik beveel dit bedrijf zeer zeker aan!

P.s. ik had mijn offerte bij Thomas onder Ecosol aangevraagd, echter is Thomas voor zichzelf onder de naam Kroon isolatie gestart.

Zelfde werknemers, zelfde kwaliteit echter een andere naam.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media