KSCN Kozijnen B.V.

Over KSCN
KSCN biedt sinds 1996 de totaaloplossing voor uw kunststof kozijnen, ramen en deuren. Wij regelen uw renovatie met aandacht en perfectie. Met kunststof kozijnen van KSCN verhoogt u uw woongenot en profiteert u van energiebesparing. Wie kennis maakt met KSCN maakt kennis met een team vakbekwame en enthousiaste adviseurs, inmeters , en natuurlijk de monteurs.

Onze monteurs
Wij werken uitsluitend met eigen monteurs. De monteurs van KSCN zijn professionele monteurs en de montage is geheel conform de KOMO-, VKG en SKG** richtlijnen. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit en vakmanschap.
  • KSCN Kozijnen B.V.

    1 beoordeling
  • Adres
    Noordeindseweg 388-b
    2651LN Berkel en rodenrijs
  • www.kscn.nl

Foto's

Beoordelingen (1)

Beoordeling schrijven
Mascha de Laat
Steenbergen
12-02-2024
Goed prijs-kwaliteit verhouding

Zeer goede en vriendelijke mensen. Nadat Patrick was komen praten om een offerte op te stellen de knoop doorgehakt. De communicatie over afspraken en betalingen gingen goed en heel vriendelijk zowel via de mail als telefonisch. De monteurs Lorenzo en Gert zijn hier als een tierelier aan het werk gegaan. Het ging snel. Ze hebben de kozijnen netjes gezet en afgewerkt. Het hele team van KSCN Kozijnen te Bleiswijk hebben 5 sterren dik verdiend.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media