Laadpuntsnel

Heeft u een elektrische auto gekocht en bent u geïnteresseerd in het installeren van een laadpaal bij u thuis? Dan bent u bij Laadpuntsnel.nl aan het juiste adres!Laadpuntsnel.nl helpt u bij het installeren van een laadpaal op eigen terrein; onze adviseur komt de mogelijkheden bekijken en komt met een advies op maat. Waar moet het laadstation precies worden geïnstalleerd? Is uw elektrische installatie wel geschikt voor het plaatsen van een laadstation? Hoe kan het laadstation beveiligd worden bij zwaar gebruik? Aan de hand van dit bezoek ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte!Binnen één dag is uw laadstation voor uw elektrische auto geïnstalleerd en bent u niet meer afhankelijk van een openbare laadstation. Wij zijn een zéér flexibel installatie bedrijf, u ontvangt binnen 1 dag een offerte op maat.

Foto's

Beoordelingen (4)

Beoordeling schrijven
Jan van
Hoofdlaan
08-02-2024
Offerte aanvraag gedaan

Via internet terechtgekomen bij Laadpuntsnel.

Goede communicatie, fijn contact, snelle en heldere offerte.

Na akkoord gegaan met offerte was binnen 7 dagen al mijn laadstation geïnstalleerd.

Russell Overeem
Te Amersfoort
30-12-2023
Ben zeer tevreden

Met behulp van goed advies snelle levering en klantvriendelijkheid, ben ik zeer tevreden met m'n nieuwe laadpaal. De monteur heeft duiderlijk verstand van zaken. daarom dik te vreden!

Jan Willem
Utrecht
27-12-2023
Super bedrijf

Binnen 1 dag offerte binnen, top advies gehad van de Heer van Asch.

Na akkoord te hebben gegeven konden wij al binnen 7 dagen onze elektrische auto laden. Na dat alles netjes geïnstalleerd was kreeg ik een goede en duidelijke uitleg van hoe de laadpaal werkt.

Kortom, super tevreden ik raad iedereen dit bedrijf aan!

Henk-Wim van den Burg
Culemborg
21-12-2023
Zéér tevreden!

Laadpuntsnel bedankt voor de installatie van mijn laadstation!

Contact gehad met dit bedrijf, na enkele dagen werd deze al geplaatst en dat in deze tijd. Goede service en erg vriendelijk personeel. Duidelijke en goede uitleg gekregen over de installatie en nu werkt mijn laadstation geweldig. Bedankt Laadpuntsnel

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media