Ledura

Nederland zit midden in de energietransitie. De energie prijzen rijzen de pan uit. Onze samenleving vaart een steeds groenere koers. Zonnepanelen spelen hierin een cruciale rol: Zonnepanelen zijn niet alleen interessant omdat ze duurzame en schone energie opwekken maar ook omdat het goed is voor je portomonee. Bij Ledura is het onze missie om onze klanten te voorzien van de beste oplossing op het gebied van zonnepanelen. Groene betaalbare energie voor iedereen!

Ledura denkt graag met je mee, wij selecteren de beste materialen en kijken daarbij goed naar de beste verhouding tussen prijs & kwaliteit. Wij luisteren goed naar jouw wensen, schatten je situatie in en kijken hierbij ook naar de toekomst. Ga jij elektrisch rijden, koken en verwarmen? Dan denken wij met je mee. Wij adviseren in het aantal benodigde panelen voorzien je van een laadpaal en kijken gelijk of jouw groepenkast toekomstbestendig is.

Wij zijn een groep enthousiaste specialisten met een schat aan kennis. Wij draaien al jaren mee in de solarbranche en blijven ons constant door ontwikkelen. De technieken veranderen regelmatig en de regelgeving past zich daar op aan.
Wij blijven hiervan goed op de hoogte om jou altijd het beste advies te kunnen geven. En ten aller tijde een veilig systeem bij je achter te laten. Onze ervaren installateurs beheersen het ambacht tot in de puntjes.

Wij vinden niet alleen belangrijk om ons steentje bij te dragen aan het het verduurzamen van Nederland maar proberen ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan te helpen. In samenwerking met verschillende maatschappelijk betrokken organisaties leiden wij mensen op tot volwaardige solarteurs.
  • Ledura

    1 beoordeling
  • Adres
    Vlaardingweg 62
    3044CK Rotterdam
  • www.ledura.nl

Foto's

Beoordelingen (1)

Beoordeling schrijven
Harry kauffman
Spijkenisse
07-10-2022
Uitermate tevreden !

De communicatie en klantgerichtheid was vanaf het offertemoment t/m de montage top. Samen met de electriciteits expert werd er in wederzijds overleg een mogelijkheid gevonden om de bekabeling naar de meterkast ,geheel binnen onze woning te laten plaatsvinden. Geen kabel aan de buitengevel , geboor door de fundering en gepruts in de kruipkelder. Nette , vriendelijke ,enthousiaste en probleemoplossende montage ploeg. AANRADER !

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media