EcoTraprenovatie

Welkom bij EcoTraprenovatie!

Wij verzorgen traprenovaties of trapbekleding voor trappen in woonhuizen, kantoorpanden of bedrijfspanden. Bij ons zijn trapbekledingen mogelijk in PVC, laminaat en hout.

Wil je de trap laten vernieuwen of de betontrap laten bekleden? Onze vakmensen zorgen voor een trap in jouw eigen stijl. De meeste trapvormen zijn mogelijk voor een traprenovatie, zowel een rechte trap, een trap met een draai, een open trap of een hele brede trap in bijvoorbeeld een bedrijfspand kunnen wij volledig naar wens bekleden.

Wij renoveren nagenoeg alle trappen zonder breekwerk. Dit doen wij door middel van overzettreden die wij over de bestaande traptreden heen plaatsen.

Alles is mogelijk en niets is te gek. Ongeacht welke stijl je kiest; modern, klassiek of toch eerder rustiek? Bij ons kan het allemaal!

Geïnteresseerd in de ideeën die onze adviseurs hebben om de trap te bekleden of wil je je eigen idee bespreken met onze adviseurs? Bezoek onze showroom te Nuth voor kleuren, voorbeelden en mogelijkheden. Bij impressies vind je een overzicht van de trappen die we reeds gemaakt hebben.

Wist je dat onze vakmensen gecertificeerd zijn? Ze volgen jaarlijks opleidingen om helemaal up-to-date te blijven en de mooiste trappen te kunnen installeren.

Foto's

Beoordelingen (2)

Beoordeling schrijven
Peter Habets
Sittard
29-07-2023
Deskundig veel ervaring

Zeer tevreden. Deskundig bedrijf en klantvriendelijk. Werken heel netjes en komen afspraken na.

Jacobs
Maastrcht M
09-06-2023
Geen reactie gehad

Niemand gereageerd

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media