Marimi Solar

MARIMI SOLAR
Met zonnepanelen wekt u zelf duurzame energie op en bespaart u op uw vaste lasten? We zijn een onafhankelijke organisatie die altijd de beste prijs bieden voor de aanschaf van kwalitatieve hoogwaardige zonnepanelen.
Marimi Solar is een onderdeel van de Marimi-Group. Een door CIRE gecertificeerd bedrijf op de energiemarkt. Wij geven een persoonlijk advies in de aanschaf van onze producten en/of diensten wat betreft duurzame energie voor de particulier, zzp, mkb en grootzakelijke markt.

Onze hoofdzaak is het adviseren over het leveren van kwalitatieve hoogwaardige zonnepanelen van en overig verduurzamingsadvies zoals Led-verlichting voor particulier of uw bedrijf.


Kijk bij producten voor ons duurzame aanbod.

Foto's

Beoordelingen (10)

Beoordeling schrijven
Bram Prosman
Den Bosch
20-05-2023
Zeer kundig, zeer tevreden

Na het eerste bezoek waarop de offerte word gemaakt volgt er bij acceptatie nog een officiele "schouw", prima voor elkaar.

J.van de Laar
Leende
16-05-2023
Snelle levering en zeer tevreden..

Medewerkers zijn vriendelijk en snel.
Luisteren wat de klant wil en ruimen alles netjes op.

Bert
Venlo
16-05-2023
Zeer tevreden en zeer vriendelijk en kundig p

Afspraken 100% nagekomen. Ook installateurs kwamen keuring op tijd en werkte alles netjes af.

Rob Krijgsman
Echt
05-05-2023
Zeer tevreden

Goed contact gehad van aanvraag offerte tot aan plaatsing toe. Steeds snelle reactie mogen ontvangen bij mailcontact. Ook heel fijn dat snelle plaatsing van de zonnepanelen mogelijk was (vier weken na aanvraag). Plaatsing zelf was in een uurtje of 3 geregeld. Enige puntje van kritiek is dat er (nagenoeg) geen info over het gebruik van de app verstuurd wordt. Alleen een gebruikersnaam en ww wordt verstuurd. Nu ben ik er zelf wel uitgekomen, maar kan me voorstellen dat enige info wel prettig zou zijn. Ben er wel van overtuigd dat je deze info gekregen zou hebben als je contact op zou nemen. Dus daarom toch 5 sterren.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media