Metis Green

Metis Green is een verduurzamingcollectief gespecialiseerd in duurzame energie. We zetten samen met honderden andere bewoners per gemeente verduurzamingcollectieven op waardoor u als consument professioneel advies, uitstekende service en premium verduurzamingproducten krijgt voor passende tarieven.

Steeds meer huishoudens willen verduurzamen waardoor ook het aanbod van de mogelijkheden flink is toegenomen. Het maken van de juiste keuzes is niet altijd eenvoudig. Onze duurzaamheidsadviseurs zijn er om u te helpen in dit proces. Met uitgebreide kennis en advies op maat krijgt u de oplossing die het beste bij uw unieke situatie past. Wel zo prettig.
  • Metis Green

    7 beoordelingen
  • Adres
    Scheepmakershaven 27a
    3011VA Rotterdam
  • metis-green.nl

Foto's

Beoordelingen (7)

Beoordeling schrijven
Richelle Felt
Hilversum
06-04-2023
tevreden over work-up

Uiteindelijk zijn we niet met ze in zee gegaan omdat er werkzaamheden verricht moesten worden door een aannemer en dat handiger was om een dan gecombineerd lokaal te regelen, ook omdat het sneller en uiteindelijk voordeliger was.
De service, uitleg en bereidwilligheid om mee te denken was heel goed, de medewerker van het bedrijf Ilias Derawi, heeft veel uitgezocht voor ons. Daarnaast was de offerte de meest aantrekkelijke van de 3 partijen via offertevergelijker

Cor Schoenmakers
Waspik
18-12-2022
Goed en duidelijk intake gesprek

Uitvoerig en rustig de tijd.

Michael Adrichem
Almere
14-11-2022
Komen gewoon niet opdagen

Heb een afspraak gemaakt voor een offerte en de adviseur komt gewoon niet opdagen..

Alwin
Delft
12-11-2022
Zeer ontevreden

Een afspraak gemaakt voor advies gesprek thuis, helaas nooit op komen dagen! De verkoper nog meerdere malen gebeld maar geen contact! Zelfs geen reactie op mijn mail over het niet na komen van de gemaakte afspraak

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media