MH Klimaattechniek B.V.

Graag heten we u welkom op onze MH Klimaattechniek Facebook-pagina. U bent hier terecht gekomen omdat u waarschijnlijk interesse heeft in een duurzame oplossing voor uw woning of onderneming.

Verduurzamen is het thema waar wij onze onderneming omheen hebben gebouwd. Verduurzamen betekent voor ons meer dan dat we met elkaar kunnen bijdragen aan een groene wereld, het betekent voor ons ook dat u daar gelijk de vruchten van kunt plukken.

We bieden u niet alleen de mogelijkheid om uw huis te vergroenen, maar ook kunnen we het razendsnel installeren door onze eigen monteurs. We kunnen dan ook rustig zeggen dat we u een ontzorging kunnen aanbieden van A tot Z.

Zo kunnen we u bijvoorbeeld Tier-1 klasse zonnepanelen aanbieden van alleen de hoogste kwaliteit. Deze kunnen binnen een dag geïnstalleerd zijn, waardoor u ze vanaf dat moment direct kunt gebruiken. En dan hebben we het nu alleen over zonnepanelen, maar heeft u wel eens stilgestaan bij de mogelijkheden van warmtepompen en airconditioning voor de verduurzaming van uw woning of onderneming?

Neem gerust even contact met ons op om een gratis en vrijblijvend gesprek in te plannen, want u kunt immers het beste hooien wanneer de zon schijnt!
  • MH Klimaattechniek B.V.

    1 beoordeling
  • Adres
    Zanderij 29
    1185ZM Amstelveen
  • www.mhkt.nl

Foto's

Beoordelingen (1)

Beoordeling schrijven
Jan koolhaas
Nieuw Vennep
30-06-2023
Zeer tevreden

Zeer tevreden , geen onzin verhalen.
Andere offertes dreigden met cowboys op de markt , spookverhalen van steekvlammen uit de meterkast etc.
Monteurs zijn buitenlanders, dus slecht en goedkoop.
Zeer goede vaklui , zeer vriendelijke hardwerkende mensen.
Ik zou zeggen, bel MHKT

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media