Mijn groene woning BV

Mijn Groene Woning is van mening dat er teveel partijen zijn die adviseren in 1 of 2 duurzame producten. Dit advies past niet altijd bij de situatie van de klant omdat meerdere producten vragen om andere adviezen omdat de producten/diensten invloed hebben op elkaar.

Door onze jarenlange ervaring en kennis in verschillende branches kunnen wij klanten adviseren in alles wat met verduurzaming in huis te maken heeft.

Wij selecteren onze partners met precisie. De beste service, garantievoorwaarden, innovaties, bewezen trackrecords, specialisaties etc.

Hierdoor kunnen wij van Mijn Groene Woning, u daadwerkelijk verder helpen met bewustwording creëren en vanuit daar te verduurzamen.
  • Mijn groene woning BV

    1 beoordeling
  • Adres
    Veronaplein 16
    5237EH 's-Hertogenbosch
  • mijngroenewoning.nl

Foto's

Beoordelingen (1)

Beoordeling schrijven
Evert Sanders
Eindhoven
03-11-2023
Zeer tevreden over eerste gesprek.

Ik ben zeer tevreden over het eerste gesprek dat ik met Mijn Groene Woning had over het plaatsen van een voorzetwand en het isoleren van een spouw in een buitenmuur. Binnen enkele minuten bleek dat de spouw taps toeliet en zo smal was dat dat dit weinig rendement zou opleveren. Advies dit niet te doen.
De problemen met het plaatsen van de binnenwand kwamen stuk voor stuk aan de orde. De kosten voor beide maatregelen waren meteen duidelijk. Ook de subsidie-mogelijkheden werden hierin meegenomen. Topbedrijf geeft professioneel helder advies. Aanbevolen!

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media