Mona installatie bv

Bij Mona Installatie BV staan we klaar om uw duurzame energietoekomst vorm te geven. Met een passie voor groene energie en innovatieve oplossingen, zijn we gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden van hoogwaardige zonnepanelen en laadpalen. Ons toegewijde team van experts staat paraat om uw woning, bedrijf of openbare ruimte te voorzien van efficiënte en milieuvriendelijke energieoplossingen.
  • Mona installatie bv

    2 beoordelingen
  • Adres
    Smeepoortstraat 40
    3841EJ Harderwijk
  • www.monabv.nl

Foto's

Mona installatie bv heeft nog geen foto's geüpload.

Beoordelingen (2)

Beoordeling schrijven
Snijders
Veldhoven
07-03-2024
info en functies heel slecht prijs goed

Installatie goed, hardware (laadpaal) ook maar ze reageren heel slecht op vragen (meestal 2 reminders nodig en minimaal een week) en geven ook geen juiste informatie. Load balancing werkt niet en voor slim laden moet je wel een energie contract bij tibber afsluiten dat zeggen ze er niet bij.
Ze zijn qua prijs wel heel interessant en overigens wel altijd vriendelijk maar heb al met al toch spijt van mijn aankoop. Had liever wat meer betaald en dan goed advies en betere software aansturing voor het laden van de auto gehad.

Interpast
Apeldoorn
07-02-2024
Zeer Tevreden

Alle begeleiding was keurig en verzorgd, mooie panelen geadviseerd gehad, waren eigenlijk boven budget maar ze hebben ons gematst bij Mona heel fijn dat ze mee denken.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media